Tatu és Patu fura altatókönyve

Aino Havukainen - Sami Toivonen - Tatu és Patu fura altatókönyve

A Tatu és Patu sorozat várva-várt negyedik kötete!

Minden alvó számára nélkülözhetetlen műalkotás.
Amikor Tatuhoz és Patuhoz éjszakára vendégségbe érkezik a keresztlányuk, Emese, minden trükköt be kell vetniük, hogy sikerüljön álomba szenderíteniük a kislányt. Szerencsére bőven akadnak trükkök a fivérek összegyűjtötte útmutatóban, ami a F.U.R.A., azaz a Fontos és Utolérhetetlen Regiszter az Alváshoz nevet kapta. A műben minden szükséges tudnivalót megtalálni, a tökéletes alvósbaba kiválasztásától az álmatlan éjszakák hibakeresési útmutatójáig, az altatódal előadójának megfelelő beleélési fokától a hosszan tartó éjszakai kakukkolás drámai következményeiig. És vajon mennyire vadak a furavári fivérek saját kalandjai az álmok világában?
Ráadásként a világ legbugyutább esti meséje!
Tatu és Patu kalandjairól az alábbi kötetekben is olvashatsz:
Tatu és Patu fura masinái;
Tatu és Patu a munka hevében;
Tatu és Patu az óvodában
.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tatu és Patu fura altatókönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tatu és Patu fura altatókönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789639820210
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2219038 / 1075134
  Series:


  TAGS:
  Online Tatu és Patu fura altatókönyve ebook, könyvet Tatu és Patu fura altatókönyve FB2, Download Tatu és Patu fura altatókönyve PDF , Download Tatu és Patu fura altatókönyve MOBI, Online Tatu és Patu fura altatókönyve könyvet, ingyenes letöltések Tatu és Patu fura altatókönyve IPhone, Online könyvet Tatu és Patu fura altatókönyve PDF, ingyenes Tatu és Patu fura altatókönyve DJVU, ingyenes letöltések Tatu és Patu fura altatókönyve TXT, letöltések Tatu és Patu fura altatókönyve RTF, Online Tatu és Patu fura altatókönyve FB2 , e-könyvet Tatu és Patu fura altatókönyve letöltések TXT, ingyenes Tatu és Patu fura altatókönyve letöltések könyvet, e-könyvet Tatu és Patu fura altatókönyve download MOBI, letöltések Tatu és Patu fura altatókönyve IPad, olvas Tatu és Patu fura altatókönyve MOBI, olvas Tatu és Patu fura altatókönyve DOC, ingyenes Tatu és Patu fura altatókönyve AWZ, Download e-könyvet Tatu és Patu fura altatókönyve iPad , ingyenes Tatu és Patu fura altatókönyve DJVU, Download Tatu és Patu fura altatókönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tatu és Patu fura altatókönyve DVD, olvas Tatu és Patu fura altatókönyve TXT, Book Tatu és Patu fura altatókönyve letöltések DJVU, Tatu és Patu fura altatókönyve letöltések könyvet ingyenes, Tatu és Patu fura altatókönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Tatu és Patu fura altatókönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tatu és Patu fura altatókönyve pdf ingyenes, Tatu és Patu fura altatókönyve letöltések könyvet epub ingyenes, Tatu és Patu fura altatókönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply