Tatárjárás – A végső tenger

Benkő László - Tatárjárás - A végső tenger

Muhipuszta, 1241.
IV. Béla magyar király és Batu mongol kán seregei összecsapni készülnek.
A történet főhőse, Berény immáron kettős szerepben található a harcokban. Vajon valóban oly mértékben tartott Batu az összecsapástól, hogy csaknem elhalasztotta azt?

Milyen külső és belső események vezettek oda, hogy a magyar király hada képtelen volt megállni a mongol kán előtt? A Nyugat és a Szentszék hathatós segítsége vajon miért maradt el? Hogyan alakult Magyarország sorsa a rövid, de rettenetes mongol megszállás alatt? Mekkora volt a pusztulás valójában, és milyen intézkedéseket vezetett be Batu kán?
Mindenre választ kap az Olvasó, ha a regényfolyam utolsó kötetében elkíséri a főhőst a Sajó-menti ütközetbe, és követi IV. Béla király és családjának sorsát Bécsen keresztül a Tengermellékig, majd tovább, át a következő évtizedeken. Tanúi lehetünk a mongolok váratlan kivonulásának és Béla király új politikájának, amellyel erősebbé kívánja tenni Magyarországot. Mit szól mindehhez Kelet és Nyugat?
Értik-e a királyt, elismerik-e, hogy valóban bástyája voltunk a keresztény Nyugatnak?

A befejező kötet átvezeti az Olvasót egy másik Magyarországba. Béla király uralkodásának utolsó, csaknem harminc évét követhetjük nyomon, azt az időszakot, amely a királyi család belviszályaitól terhes.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tatárjárás – A végső tenger ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tatárjárás – A végső tenger ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  512
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  395 gr
  ISBN:
  9789632672762
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2647280 / 1151534  TAGS:
  Online Tatárjárás – A végső tenger ebook, könyvet Tatárjárás – A végső tenger FB2, Download Tatárjárás – A végső tenger PDF , Download Tatárjárás – A végső tenger MOBI, Online Tatárjárás – A végső tenger könyvet, ingyenes letöltések Tatárjárás – A végső tenger IPhone, Online könyvet Tatárjárás – A végső tenger PDF, ingyenes Tatárjárás – A végső tenger DJVU, ingyenes letöltések Tatárjárás – A végső tenger TXT, letöltések Tatárjárás – A végső tenger RTF, Online Tatárjárás – A végső tenger FB2 , e-könyvet Tatárjárás – A végső tenger letöltések TXT, ingyenes Tatárjárás – A végső tenger letöltések könyvet, e-könyvet Tatárjárás – A végső tenger download MOBI, letöltések Tatárjárás – A végső tenger IPad, olvas Tatárjárás – A végső tenger MOBI, olvas Tatárjárás – A végső tenger DOC, ingyenes Tatárjárás – A végső tenger AWZ, Download e-könyvet Tatárjárás – A végső tenger iPad , ingyenes Tatárjárás – A végső tenger DJVU, Download Tatárjárás – A végső tenger e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tatárjárás – A végső tenger DVD, olvas Tatárjárás – A végső tenger TXT, Book Tatárjárás – A végső tenger letöltések DJVU, Tatárjárás – A végső tenger letöltések könyvet ingyenes, Tatárjárás – A végső tenger letöltések könyvet pdf ingyenes, Tatárjárás – A végső tenger pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tatárjárás – A végső tenger pdf ingyenes, Tatárjárás – A végső tenger letöltések könyvet epub ingyenes, Tatárjárás – A végső tenger ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply