Tatabánya anno

Fűrészné Molnár Anikó - Tatabánya anno

"Képeskönyvet tart kezében az olvasó, mely fotográfiákon keresztül mutatja meg nekünk a régmúlt idők képekbe zárt pillanatait. Hajdani fényképészek, műteremtulajdonosok, riporterek és amatőrök örökítették meg a korabeli világ fontosnak tartott részleteit. A múltidéző válogatásba került fotók – az egykor megragadott pillanatok kézzel fogható emlékei – közösek abban, hogy Tatabányáról szólnak. A hajdani elődtelepülésekről és polgárairól. Ez a fényképezőgéppel írt történelem a város egykori életének és lakóinak semmi mással nem pótolható pillanatfelvételeit őrzi.
A fénykép hiteles dokumentum, információk, arcok, hangulatok hordozója. Sajátosan egyesíti magában az írott és a tárgyi forrás bizonyos jegyeit. Az írott emlékek az írásban rögzített gondolatok, a mondanivaló révén válnak forrássá, a tárgyi emlékek alapvetően a korábbi korszakokban betöltött eszközfunkciójuk révén. A fénykép egyszerre hordoz vizuálisan megragadható tartalmat (amit a kép ábrázol), valamint a korábbi korszakokban betöltött szerepéről szóló információt. A fénykép minden megelőző képalkotási módtól eltérően és egyedülállóan objektív. Objektív abban az értelemben, hogy lefényképezni csak azt lehet, ami a valóságban egy adott pillanatban létezett. Dokumentatív, bizonyító ereje tehát nyilvánvaló. A fénykép, mint hiteles, képi dokumentum, a megtörtént, a megélt, a "privát történelem" megidézésére ad lehetőséget." /Részlet a könyvből/A Könyv Magyarul!


Letöltések Tatabánya anno ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tatabánya anno ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  940 gr
  ISBN:
  9789630084888
  Language:
  HUNGARIAN – ENGLISH
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2204477 / 1059878  TAGS:
  Online Tatabánya anno ebook, könyvet Tatabánya anno FB2, Download Tatabánya anno PDF , Download Tatabánya anno MOBI, Online Tatabánya anno könyvet, ingyenes letöltések Tatabánya anno IPhone, Online könyvet Tatabánya anno PDF, ingyenes Tatabánya anno DJVU, ingyenes letöltések Tatabánya anno TXT, letöltések Tatabánya anno RTF, Online Tatabánya anno FB2 , e-könyvet Tatabánya anno letöltések TXT, ingyenes Tatabánya anno letöltések könyvet, e-könyvet Tatabánya anno download MOBI, letöltések Tatabánya anno IPad, olvas Tatabánya anno MOBI, olvas Tatabánya anno DOC, ingyenes Tatabánya anno AWZ, Download e-könyvet Tatabánya anno iPad , ingyenes Tatabánya anno DJVU, Download Tatabánya anno e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tatabánya anno DVD, olvas Tatabánya anno TXT, Book Tatabánya anno letöltések DJVU, Tatabánya anno letöltések könyvet ingyenes, Tatabánya anno letöltések könyvet pdf ingyenes, Tatabánya anno pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tatabánya anno pdf ingyenes, Tatabánya anno letöltések könyvet epub ingyenes, Tatabánya anno ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply