Társadalomelmélet és társadalmi struktúra

Robert K. Merton - Társadalomelmélet és társadalmi struktúra

Robert K. Merton kötete először 1949-ben jelent meg. Többszöri bővítés, átdolgozás után az 1968-ban megjelent utolsó változat vált a szociológiai gondolkodás és oktatás vitathatatlanul standard művévé. Oly sok úttörő gondolata miatt nehéz lenne kiemelni azokat a területeket, amelyeken Merton a tudományág előrehaladása szempontjából a legjelentősebb eredményeket érte el. Mégis a szociológiai elmélet területén feltétlenül meg kell említeni a középszintű elméletekre vonatkozó gondolatait, amelyek a tudományág elmélete és a gyakorlati kutatások között teremtenek gyümölcsöző kapcsolatot; a társadalmi struktúra és az anómia elméletét, a funkcionális elemzés alapos bírálatát, valamint a vonatkoztatási csoport-viselkedés elméletét és az erre épülő konkrét vizsgálatokat. Elméleti felismeréseit Merton egy sor, a kötetben szintén szereplő vizsgálatban kamatoztatta, így a személyes befolyás összetevőinek elemzésében és tudománytörténeti, főként a 17. századi természettudomány és a puritanizmus összefüggéseit elemző tanulmányaiban. Merton műve 1980-ban rövidített formában már megjelent a Gondolat Kiadó gondozásában. A gyakorlatilag hozzáférhetetlen műnek a mostani az első teljes kiadása.A Könyv Magyarul!


Letöltések Társadalomelmélet és társadalmi struktúra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Társadalomelmélet és társadalmi struktúra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  730
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1302 gr
  ISBN:
  9789633891971
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2101142 / 1052622
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Társadalomelmélet és társadalmi struktúra ebook, könyvet Társadalomelmélet és társadalmi struktúra FB2, Download Társadalomelmélet és társadalmi struktúra PDF , Download Társadalomelmélet és társadalmi struktúra MOBI, Online Társadalomelmélet és társadalmi struktúra könyvet, ingyenes letöltések Társadalomelmélet és társadalmi struktúra IPhone, Online könyvet Társadalomelmélet és társadalmi struktúra PDF, ingyenes Társadalomelmélet és társadalmi struktúra DJVU, ingyenes letöltések Társadalomelmélet és társadalmi struktúra TXT, letöltések Társadalomelmélet és társadalmi struktúra RTF, Online Társadalomelmélet és társadalmi struktúra FB2 , e-könyvet Társadalomelmélet és társadalmi struktúra letöltések TXT, ingyenes Társadalomelmélet és társadalmi struktúra letöltések könyvet, e-könyvet Társadalomelmélet és társadalmi struktúra download MOBI, letöltések Társadalomelmélet és társadalmi struktúra IPad, olvas Társadalomelmélet és társadalmi struktúra MOBI, olvas Társadalomelmélet és társadalmi struktúra DOC, ingyenes Társadalomelmélet és társadalmi struktúra AWZ, Download e-könyvet Társadalomelmélet és társadalmi struktúra iPad , ingyenes Társadalomelmélet és társadalmi struktúra DJVU, Download Társadalomelmélet és társadalmi struktúra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Társadalomelmélet és társadalmi struktúra DVD, olvas Társadalomelmélet és társadalmi struktúra TXT, Book Társadalomelmélet és társadalmi struktúra letöltések DJVU, Társadalomelmélet és társadalmi struktúra letöltések könyvet ingyenes, Társadalomelmélet és társadalmi struktúra letöltések könyvet pdf ingyenes, Társadalomelmélet és társadalmi struktúra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Társadalomelmélet és társadalmi struktúra pdf ingyenes, Társadalomelmélet és társadalmi struktúra letöltések könyvet epub ingyenes, Társadalomelmélet és társadalmi struktúra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply