Taoista történet

Teng Ming-Tao - Taoista történet

A Taoista történet egy regényes igaz történet: Kuan Szajhung, a taoista aszkéta fiatalkori önképzését, igencsak érdekes életét, múltját eleveníti fel. A cselekmény az 1920-as években kezdődik Kínában, Senhszi tartományban. A koraérett arisztokrata gyerek kilenc évesen kezdi meg taoista tanulmányait, a belső alkímia, gyógynövénytan, az életerőt adó meditációs eljárások, a test energiaközpontjainak felébresztése, a qigong (légzésgyakorlatok), a Luohanok titkai, a zene, a költészet és a Tao-te-Ching tanulmányozása terén. Ennyire mélyen és tisztán kívülállók számára még sosem tárták fel a réges-régi hagyományokat. A Taoista történet a tapasztalatokban gazdag élettörténet révén izgalmas szellemi fejlődés folyamatát tárja elénk.

A fiatal Kuan Szajhung kitart tanulmányai mellett, dacolva szülei ellenkezésével és a háború előtti társadalmi nehézségekkel, sőt a háborúval is. Kitartóan halad tovább: a Tao nem könnyű út Szajhung számára, a Taoista történet részletes, átfogó képet ad azokról a szellemi erofeszítésekről és fizikai-értelmi megpróbáltatásokról, amelyet ez az út megkövetel. A történet révén bepillantást nyerünk a Huasan hegység-beli kolostor falai közé, amely úgy ismeretes, mint élő legenda és mítoszok helye, melynek lakói különösek és hatalmasak. Itt tanul Szajhung, a kolostori rend szigorú Nagymesterének irányítása alatt.

De a konfliktusok sem állnak távol tőle. Hirtelen elhatározással, ellenkezve a mesterével, elhagyja a kolostort, hogy két évig a Kínai-Japán háborúban harcoljon. Visszatér a tanulmányaihoz, a történetben talán legérdekesebb, lenyűgöző, valódi tapasztalataihoz. Három éven keresztül egy földalatti labirintusban él, hogy a taoizmus olyan belső titkait tanulmányozhassa, mint az asztrális utazás, látomások megfejtése, a megvilágosodás mélyebb értelmének felderítése, a reinkarnáció kötöttségeiből való felszabadulás és a halhatatlanság elérése. Közben Szajhung szellemekkel, démonokkal is találkozik és küzdenie kell saját gyengeségei ellen is. Tapasztalatai révén beérkezik egy új világba, amelyben tudássá válik az ismeret, és megtudja, hogy igazából mit is jelent taoistának lenni.

A vándorló taoista megosztja velünk tapasztalatait. Egy taoista mester árnyalt arcképén túl erős sodrású történetet kapunk az emberről is, aki változatos, kalandos élete során bejárja a világot a Tao bölcsességének tanulása és gyakorlása közben. Képet kapunk arról a pontról is, ahol az időtlenség és a belső én találkozik. Szajhung történetét későbbi tanítványa, Deng Ming Dao mondja el, ötvözve az érzékeny prózát a felidéző, érzékletes leírással. A könyv a mester és tanítvány együttműködésének eredménye.

A Taoista történet megkapó érzékletességgel ábrázolja a tehetséges és bölcs ember jellemét, akinek élettörténete nemcsak izgalmas és tanulságos, hanem általa egy más korral, tájakkal és valóságokkal is meg ismerkedhetünk.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Taoista történet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Taoista történet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  437
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  532 gr
  ISBN:
  9789638573988
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1998
  Commodity code:
  2115558 / 1019358
  Series:


  TAGS:
  Online Taoista történet ebook, könyvet Taoista történet FB2, Download Taoista történet PDF , Download Taoista történet MOBI, Online Taoista történet könyvet, ingyenes letöltések Taoista történet IPhone, Online könyvet Taoista történet PDF, ingyenes Taoista történet DJVU, ingyenes letöltések Taoista történet TXT, letöltések Taoista történet RTF, Online Taoista történet FB2 , e-könyvet Taoista történet letöltések TXT, ingyenes Taoista történet letöltések könyvet, e-könyvet Taoista történet download MOBI, letöltések Taoista történet IPad, olvas Taoista történet MOBI, olvas Taoista történet DOC, ingyenes Taoista történet AWZ, Download e-könyvet Taoista történet iPad , ingyenes Taoista történet DJVU, Download Taoista történet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Taoista történet DVD, olvas Taoista történet TXT, Book Taoista történet letöltések DJVU, Taoista történet letöltések könyvet ingyenes, Taoista történet letöltések könyvet pdf ingyenes, Taoista történet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Taoista történet pdf ingyenes, Taoista történet letöltések könyvet epub ingyenes, Taoista történet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply