Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt


Ez a könyv egy nyílt forráskódú webes parancsnyelvről (szkriptnyelvről), a PHP-ről szól, amely csatlakozott a Perl-höz, az ASP-hez és a Javához a dinamikus webes alkalmazások készítéséhez rendelkezésre álló nyelvek palettáján. A kötet programozási ismeretekkel is foglalkozik. A rendelkezésre álló lapokon nem jut elég hely egy teljes PHP programozási útmutató közlésére vagy a PHP összes lehetőségének és eljárásának ismertetésére, mindazonáltal a könyvben található lépések elég információt adnak ahhoz, hogy használni kezdhessük a PHP-t, akár rendelkezünk programozói tapasztalattal, akár újak vagyunk a parancsnyelvek világában. Kiknek szól ez a könyv? A könyv az alapoktól indulva hasznos gyakorlati tudást ad a PHP 4-es programozási nyelv használatához. Semmilyen korábbi programozási tapasztalatra nincs szükség, de ha a C vagy a Perl nyelvekkel már dolgoztunk korábban, az egyes órákon könnyebb lesz haladni. A PHP 4 webes programozási nyelv. Ahhoz, hogy a lehető legtöbb hasznát vegyük a könyvnek, célszerű némi ismerettel rendelkezni a Világhálóval és a HTML-lel kapcsolatban. Ha nem rendelkezünk ilyen ismeretekkel, akkor is hasznos lehet e könyv, ám meggondolandó egy HTML ismertető beszerzése. Ha kényelmesen létre tudunk hozni egyszerű HTML dokumentumokat táblázatokkal, akkor elegendő tudással rendelkezünk. A PHP 4-esben az adatbázisok kezelése igen egyszerű. A könyv néhány példájában a MySQL ingyenes adatbázisrendszert használtuk. Az SQL nyelvet röviden ismertetjük, de ha komolyabban kívánjuk használni az adatbáziskezelő szolgáltatásokat, célszerű elmélyednünk néhány kapcsolódó anyagban. Az Interneten számos bevezető szintű SQL ismertető érhető el. Ha mégsem a MySQL adatbázisrendszerrel kívánunk dolgozni, a könyv példáit könnyen más adatbázisokhoz igazíthatjuk. A könyv szerkezete Kötetünk négy fő részből áll: Az első rész bevezető a PHP alapjaihoz. A második rész az alapvető szolgáltatásokat mutatja be. Ha még nincs programozási tapasztalatunk, ezt a részt különös figyelemmel olvassuk! A harmadik rész részletesebben ismerteti a PHP 4-es változatának lehetőségeit, felsorakoztatva a függvényeket és megoldásokat, melyekre szükségünk van, ha gyakorlott PHP programozók szeretnénk lenni. A negyedik rész egy teljesen önállóan működő példaprogramot mutat be. A könyv weboldala megtekinthető a http://php.kiskapu.hu/ címen, ahol folyamatosan frissített hibajegyzék és letölthető forráskódok találhatók.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Kiskapu Kft.
  Oldalak száma:
  529
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Súly:
  1500 gr
  ISBN:
  0729000536875
  Kiadás éve:
  2001
  Árukód:
  SL#2104447477  TAGS:
  Online Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt ebook, könyvet Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt FB2, Download Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt PDF , Download Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt MOBI, Online Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt könyvet, ingyenes letöltések Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt IPhone, Online könyvet Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt PDF, ingyenes Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt DJVU, ingyenes letöltések Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt TXT, letöltések Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt RTF, Online Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt FB2 , e-könyvet Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt letöltések TXT, ingyenes Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt letöltések könyvet, e-könyvet Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt download MOBI, letöltések Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt IPad, olvas Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt MOBI, olvas Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt DOC, ingyenes Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt AWZ, Download e-könyvet Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt iPad , ingyenes Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt DJVU, Download Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt DVD, olvas Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt TXT, Book Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt letöltések DJVU, Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt letöltések könyvet ingyenes, Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt letöltések könyvet pdf ingyenes, Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt pdf ingyenes, Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt letöltések könyvet epub ingyenes, Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply