Tanítsd meg önmagad gondolkodni!


A gondolkodás életünk legfontosabb mindennapi tevékenysége. Ha a gondolkodás természetes és könnyű volna, valamennyien zsenik lennénk. Ahhoz képest, hogy milyen fontos szerepe van a problémamegoldásban, a döntéshozatalban, a tervezésben és a helyzetfelismerésben, viszonylag kevés figyelmet szentelünk a fejlesztésre.

Pedig ebben is készséget kell szerezni, akárcsak a síelésben vagy az ácsmesterségben. Kerékpározni kezdetben fáradtságos és kényelmetlen, de ha már tudjuk, hogyan kell, könnyű és hasznos. Az emberi agy kiváló emlékezőberendezés, de ugyanúgy, mint a számítógéphez, szoftver kell ahhoz, hogy ezt “gondolkodóberendezéssé” tegyük.

 A gondolkodás legfontosabb eleme az irányított figyelem. Edward de Bono e könyvében a gondolkodás igen egyszerű, ötlépcsős működését mutatja be, ami éppen ezt segíti elő. Minden egyes szakaszban olyan segédeszközök vannak, amelyek megkönnyítik az átlépést a következő gondolkodási fázisba.

A Könyv Magyarul!


Letöltések Tanítsd meg önmagad gondolkodni! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tanítsd meg önmagad gondolkodni! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  274
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789639686281
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2122944 / 1021068
  Series:


  TAGS:
  Online Tanítsd meg önmagad gondolkodni! ebook, könyvet Tanítsd meg önmagad gondolkodni! FB2, Download Tanítsd meg önmagad gondolkodni! PDF , Download Tanítsd meg önmagad gondolkodni! MOBI, Online Tanítsd meg önmagad gondolkodni! könyvet, ingyenes letöltések Tanítsd meg önmagad gondolkodni! IPhone, Online könyvet Tanítsd meg önmagad gondolkodni! PDF, ingyenes Tanítsd meg önmagad gondolkodni! DJVU, ingyenes letöltések Tanítsd meg önmagad gondolkodni! TXT, letöltések Tanítsd meg önmagad gondolkodni! RTF, Online Tanítsd meg önmagad gondolkodni! FB2 , e-könyvet Tanítsd meg önmagad gondolkodni! letöltések TXT, ingyenes Tanítsd meg önmagad gondolkodni! letöltések könyvet, e-könyvet Tanítsd meg önmagad gondolkodni! download MOBI, letöltések Tanítsd meg önmagad gondolkodni! IPad, olvas Tanítsd meg önmagad gondolkodni! MOBI, olvas Tanítsd meg önmagad gondolkodni! DOC, ingyenes Tanítsd meg önmagad gondolkodni! AWZ, Download e-könyvet Tanítsd meg önmagad gondolkodni! iPad , ingyenes Tanítsd meg önmagad gondolkodni! DJVU, Download Tanítsd meg önmagad gondolkodni! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tanítsd meg önmagad gondolkodni! DVD, olvas Tanítsd meg önmagad gondolkodni! TXT, Book Tanítsd meg önmagad gondolkodni! letöltések DJVU, Tanítsd meg önmagad gondolkodni! letöltések könyvet ingyenes, Tanítsd meg önmagad gondolkodni! letöltések könyvet pdf ingyenes, Tanítsd meg önmagad gondolkodni! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tanítsd meg önmagad gondolkodni! pdf ingyenes, Tanítsd meg önmagad gondolkodni! letöltések könyvet epub ingyenes, Tanítsd meg önmagad gondolkodni! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply