Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját

Robin Sharma - Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját

"Robin Sharma könyvei a világon emberek millióinak gondolkodását és életét változtatták meg." – Paulo Coelho

"Egyike az év legjobb üzleti könyveinek." – PROFITE Magazine

"Nem kevesebb, mint szenzációs. Ez a könyv áldás lesz életedre." – Mark-Victor Hansen Erőleves a léleknek társszerzője

Hogyan tedd naggyá vállalatodat, cégedet? Mi hát a varázsszer, mely kivívja az egész szakma csodálatát? Ki az a bölcs látogató, aki forradalmasíthatja cégedet, szervezetedet? Hogyan váljunk olyan látnoki vezetővé, akire ilyen válságos időben szükség van?

A szerzetes, aki eladta a Ferrariját világsiker szerzője lépésről-lépésre megosztja velünk azokat a tanításokat, melyek visszahozzák a bizalom, elkötelezettség és lelkesedés légkörét a munkánkba és az életünkbe egyaránt.

Sharma, hírneves üzleti guru és professzionális előadó, 8 egyszerű és gyakorlatias leckében fogalmazza meg az igazi Nagy Vezető időtlen bölcsességeit, melyek segítségével a menedzserek, vezetők és vállalkozók megerősíthetik a munkamorált, a lojalitást és megnövelhetik a termelékenységet a mai nehéz gazdasági helyzetben. E bölcsességek egyúttal magán életben is útmutatóul szolgálnak.

Sharma története megadja a lendületet ahhoz, hogy olyan vezetővé váljunk, aki sokak életére van hatással, aki igazi értéket teremt, s akár ahhoz, hogy maradandó nyomot hagyjunk magunk után.
Ideje hát, hogy megosszuk a szerzetes titkát önökkel is szeme előtt tartva Sharma szavait:
Ajánlom mindazon vezetőknek, akik tisztelik munkatársaikat, és megtiszteltetésnek érzik, hogy az élükre állhatnak. Tartsanak továbbra is fontosnak minden embert és a tehetséget.

Robin Sharma a Sharma Leadership International vezérigazgatója, 15 éve a világ legkiemelkedőbb tanácsadóinak egyike a szervezeti és személyes életvezetés terén. Olyan cégek és szervezetek kérték fel, mint a Microsoft, a GE, a Nike, a FedEx, a NASA, az IBM, a Fiatal Elnökök Szervezete.
A szerző könyvei 60 ország 75 nyelvén, öt millió példányban jelentek meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  234
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9786155334016
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236369 / 1091130
  Translator:


  TAGS:
  Online Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját ebook, könyvet Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját FB2, Download Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját PDF , Download Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját MOBI, Online Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját könyvet, ingyenes letöltések Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját IPhone, Online könyvet Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját PDF, ingyenes Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját DJVU, ingyenes letöltések Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját TXT, letöltések Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját RTF, Online Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját FB2 , e-könyvet Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját letöltések TXT, ingyenes Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját letöltések könyvet, e-könyvet Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját download MOBI, letöltések Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját IPad, olvas Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját MOBI, olvas Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját DOC, ingyenes Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját AWZ, Download e-könyvet Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját iPad , ingyenes Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját DJVU, Download Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját DVD, olvas Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját TXT, Book Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját letöltések DJVU, Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját letöltések könyvet ingyenes, Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját letöltések könyvet pdf ingyenes, Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját pdf ingyenes, Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját letöltések könyvet epub ingyenes, Tanítások vezetőknek a szerzetestől, aki eladta a Ferrariját ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply