Tánczos – Az utolsó szó jogán


1. Ön szerint, ha valaki meggyilkol egy 11 éves kislányt, utána felmegy-e beszélgetni teljes nyugalomban ismerőséhez, aki semmi különöset nem lát rajta?

2. Ön szerint, ha valaki mélyreható sebet ejtve elvágja a sértett nyakát, nagy valószínűség szerint véres lesz-e a ruházata?


3. Ön szerint, ha valaki elkövet egy véres gyilkosságot, bemegy-e tanúskodni a rendőrségre ugyanabban a nadrágban, amit akkor viselt, anélkül, hogy azt legalább kimosta volna?


4. Ön szerint egy valódi gyilkos hajlandó-e önként jelentkezni hipnózis alatti meghallgatásra, valamint arra, hogy hazugságvizsgálat alá vessék?


5. Ön szerint, ha a rendőrség talál egy nem sokkal a gyilkosság előtt keletkezett, hallgatózásra utaló fülnyomot a sértetti lakás ajtajának külső felületén, az nagy  valószínűséggel a gyilkostól származik-e?


6. Ön szerint elfogadható-e, ha a gyilkosság helyszínén egy lezárt lakásba, ahol még bűnjelek lefoglalása történik, a sértett hozzátartozói rendőri beleegyezéssel, de rendőri kíséret nélkül bemennek, és ott a helyszínt megváltoztató tevékenységet folytatnak?


7. Ön szerint helyes-e, ha egy mikronyomokkal szennyezett bűnjelet nem az előírásnak megfelelően – lepecsételve, leplombálva szállítanak (például a gyilkosság elkövetésének helyszínén lefoglalt szőnyeget), hanem egyszerűen csak összehajtva, spárgával átkötve?


8. Ön szabadon engedné-e egy 11 éves kislány gyilkosát, miután beismerő vallomást tett, nem félve attól, hogy újabb gyilkosságot követ el, vagy hogy megszökik?


9. Ön szerint, ha egy rendőr bántalmazza a kihallgatott személyt, azt a későbbiekben elismeri-e a bíróság előtt?


10. Ön szerint helyes-e, ha az ügyben eljáró rendőröket annak kapcsán még az ügy jogerős befejezése előtt kitüntetik, előléptetik?


11. Ön szerint helyes-e, ha másodszor is ugyanaz a bíróság tárgyalja azt a bűnügyet, amely már előtte egyszer bűnösnek találta és elítélte a vádlottat?


12. Ön szerint tisztességes-e, ha a vádlottat képviselő ügyvéd – kérése ellenére – a tárgyalás előtt nem tekintheti meg a tett színhelyéről készített videofelvételt?


13. Ön szerint tisztességes-e, ha a vád szakértőjét meghallgatja a bíróság, de a védelemét nem?


+1. Ön szerint tisztességes-e, ha valaki az ellene indított büntetőügyben vádlotti vallomást kíván tenni és ezt a bíróság elutasítja?


Üdvözlöm ezt a könyvet, mely bátor kísérlet arra, hogy szembenézzen az ügy kapcsán felvetődött megannyi kérdéssel.


Nick Thorpe,

a BBC Kelet-Európáért felelős tudósítójaA Könyv Magyarul!


Letöltések Tánczos – Az utolsó szó jogán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tánczos – Az utolsó szó jogán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789639667389
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2123265 / 1021321  TAGS:
  Online Tánczos – Az utolsó szó jogán ebook, könyvet Tánczos – Az utolsó szó jogán FB2, Download Tánczos – Az utolsó szó jogán PDF , Download Tánczos – Az utolsó szó jogán MOBI, Online Tánczos – Az utolsó szó jogán könyvet, ingyenes letöltések Tánczos – Az utolsó szó jogán IPhone, Online könyvet Tánczos – Az utolsó szó jogán PDF, ingyenes Tánczos – Az utolsó szó jogán DJVU, ingyenes letöltések Tánczos – Az utolsó szó jogán TXT, letöltések Tánczos – Az utolsó szó jogán RTF, Online Tánczos – Az utolsó szó jogán FB2 , e-könyvet Tánczos – Az utolsó szó jogán letöltések TXT, ingyenes Tánczos – Az utolsó szó jogán letöltések könyvet, e-könyvet Tánczos – Az utolsó szó jogán download MOBI, letöltések Tánczos – Az utolsó szó jogán IPad, olvas Tánczos – Az utolsó szó jogán MOBI, olvas Tánczos – Az utolsó szó jogán DOC, ingyenes Tánczos – Az utolsó szó jogán AWZ, Download e-könyvet Tánczos – Az utolsó szó jogán iPad , ingyenes Tánczos – Az utolsó szó jogán DJVU, Download Tánczos – Az utolsó szó jogán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tánczos – Az utolsó szó jogán DVD, olvas Tánczos – Az utolsó szó jogán TXT, Book Tánczos – Az utolsó szó jogán letöltések DJVU, Tánczos – Az utolsó szó jogán letöltések könyvet ingyenes, Tánczos – Az utolsó szó jogán letöltések könyvet pdf ingyenes, Tánczos – Az utolsó szó jogán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tánczos – Az utolsó szó jogán pdf ingyenes, Tánczos – Az utolsó szó jogán letöltések könyvet epub ingyenes, Tánczos – Az utolsó szó jogán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply