Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója

Buza Péter - Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója

Féltett kincshez, egy jeles család talán egyetlen számottevő örökségéhez jut hozzá az olvasó: a sajátos formájú, zöldes papírtónusú füzetek tucatjait ereklyeként őrizték, őrzik Táncsics Mihály leszármazottai, sokáig abban a meggyőződésben, hogy az azokban rögzített feljegyzések nem is tartoznak másra, csak a legközelebbi rokonságra. ()
Táncsics Eszter és Csorba Géza 1873-tól 1876-ig vezették a feljegyzéseket, az utolsó évben már csak Eszter. ()
Ez a napló két hányatott sorsú, méltatlanul elfeledett embernek állít emléket. Sorsuk olyan egyszerű és olyan bonyolult, olyan regényes és olyan prózai, amilyen maga az élet. (Részletek a szerkesztő bevezető soraiból)A Könyv Magyarul!


Letöltések Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  443
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9638277106
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1994
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója ebook, könyvet Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója FB2, Download Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója PDF , Download Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója MOBI, Online Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója könyvet, ingyenes letöltések Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója IPhone, Online könyvet Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója PDF, ingyenes Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója DJVU, ingyenes letöltések Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója TXT, letöltések Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója RTF, Online Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója FB2 , e-könyvet Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója letöltések TXT, ingyenes Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója letöltések könyvet, e-könyvet Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója download MOBI, letöltések Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója IPad, olvas Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója MOBI, olvas Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója DOC, ingyenes Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója AWZ, Download e-könyvet Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója iPad , ingyenes Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója DJVU, Download Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója DVD, olvas Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója TXT, Book Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója letöltések DJVU, Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója letöltések könyvet ingyenes, Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója letöltések könyvet pdf ingyenes, Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója pdf ingyenes, Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója letöltések könyvet epub ingyenes, Táncsics Eszter és Csorba Géza naplója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply