Táncos a házban

 - Táncos a házban

John Dyer brit újságíró perui kiküldetése a végéhez közeledik. A férfi nehéz szívvel válik meg a lelkét rabul ejtő, izgalmas világtól, és elhatározza, hogy egy utolsó nagy riporttal búcsúzik el tőle. A sors összehozza Agustín Rejas volt rendőrezredessel, aki annak idején letartóztatta az országot évtizedekig rettegésben tartó gerillavezért, Ezequielt. A hosszú, titkokkal terhes hallgatásra ítélt nyomozó váratlanul megnyílik a külföldi tudósítónak, és őszinte kitárulkozással mesél az embervadászatról, a maga és az egyik leghírhedtebb dél-amerikai terrorista sorsának összefonódásairól. Történetükből nemcsak saját, egyéni életútjuk rajzolódik ki, hanem a latin-amerikai országok diktatúrákkal és forradalmakkal sújtott, sosem nyugvó korszaka is. Az általános érvényű összefüggések gubancos szálai közül megrendítően bomlik ki egy tragikusan szenvedélyes szerelmi kapcsolat története is. A Táncos a házban feszült, megindítóan drámai stílusa, szövevényes cselekményfűzése Graham Greent és John le Carrét idézik az olvasóban. Az 1995-ben megjelent világhírű regény alapján John Malkovich rendezett filmet 2002-ben.
Nicholas Shakespeare brit író, műveit húsz nyelvre lefordították.

Elsöprő történet… Graham Green és Gabriel García Márquez találkozásából…
EVENING STANDARD
A Könyv Magyarul!


Letöltések Táncos a házban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Táncos a házban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  432
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9786155331244
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2571338 / 1140077
  Translator:


  TAGS:
  Online Táncos a házban ebook, könyvet Táncos a házban FB2, Download Táncos a házban PDF , Download Táncos a házban MOBI, Online Táncos a házban könyvet, ingyenes letöltések Táncos a házban IPhone, Online könyvet Táncos a házban PDF, ingyenes Táncos a házban DJVU, ingyenes letöltések Táncos a házban TXT, letöltések Táncos a házban RTF, Online Táncos a házban FB2 , e-könyvet Táncos a házban letöltések TXT, ingyenes Táncos a házban letöltések könyvet, e-könyvet Táncos a házban download MOBI, letöltések Táncos a házban IPad, olvas Táncos a házban MOBI, olvas Táncos a házban DOC, ingyenes Táncos a házban AWZ, Download e-könyvet Táncos a házban iPad , ingyenes Táncos a házban DJVU, Download Táncos a házban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Táncos a házban DVD, olvas Táncos a házban TXT, Book Táncos a házban letöltések DJVU, Táncos a házban letöltések könyvet ingyenes, Táncos a házban letöltések könyvet pdf ingyenes, Táncos a házban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Táncos a házban pdf ingyenes, Táncos a házban letöltések könyvet epub ingyenes, Táncos a házban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply