Talyigás Irma és az Ürdög

Kálmán Mari - Talyigás Irma és az Ürdög

Áldott jókedvében pottyantotta az Úr Varacskát a Vasi-hegyet megkerülő Liska folyó partjára, csak azután valahogy megfeledkezett róla. Talyigás Irma, az ismeretlen apa gyermekeként született parasztlány azonban nem az a fajta, aki az isten háta mögött akarná leélni az életét. Gátlástalanul tapos el maga körül mindenkit és mindent, hogy kivakarja magát a szegénységből. Kapaszkodik is jó magasra, egészen addig, míg egy nála is gátlástalanabb megélhetési rendszerváltó el nem tapossa őt is. Kálmán Mari az utóbbi évek legjobb társadalmi szatírájával lepte meg a magyar olvasót.A Könyv Magyarul!


Letöltések Talyigás Irma és az Ürdög ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Talyigás Irma és az Ürdög ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  142
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9786155033001
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2212555 / 1068382  TAGS:
  Online Talyigás Irma és az Ürdög ebook, könyvet Talyigás Irma és az Ürdög FB2, Download Talyigás Irma és az Ürdög PDF , Download Talyigás Irma és az Ürdög MOBI, Online Talyigás Irma és az Ürdög könyvet, ingyenes letöltések Talyigás Irma és az Ürdög IPhone, Online könyvet Talyigás Irma és az Ürdög PDF, ingyenes Talyigás Irma és az Ürdög DJVU, ingyenes letöltések Talyigás Irma és az Ürdög TXT, letöltések Talyigás Irma és az Ürdög RTF, Online Talyigás Irma és az Ürdög FB2 , e-könyvet Talyigás Irma és az Ürdög letöltések TXT, ingyenes Talyigás Irma és az Ürdög letöltések könyvet, e-könyvet Talyigás Irma és az Ürdög download MOBI, letöltések Talyigás Irma és az Ürdög IPad, olvas Talyigás Irma és az Ürdög MOBI, olvas Talyigás Irma és az Ürdög DOC, ingyenes Talyigás Irma és az Ürdög AWZ, Download e-könyvet Talyigás Irma és az Ürdög iPad , ingyenes Talyigás Irma és az Ürdög DJVU, Download Talyigás Irma és az Ürdög e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Talyigás Irma és az Ürdög DVD, olvas Talyigás Irma és az Ürdög TXT, Book Talyigás Irma és az Ürdög letöltések DJVU, Talyigás Irma és az Ürdög letöltések könyvet ingyenes, Talyigás Irma és az Ürdög letöltések könyvet pdf ingyenes, Talyigás Irma és az Ürdög pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Talyigás Irma és az Ürdög pdf ingyenes, Talyigás Irma és az Ürdög letöltések könyvet epub ingyenes, Talyigás Irma és az Ürdög ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply