Taligás

Darvasi László - Taligás

Bécs, 1728. Egy Taligás nevű ember járja Európa országútjait, és éppen a Gnómok házához érkezik. Nem lehet tudni, honnan jött, merre tart, csak azt, hogy úton van: szavakkal és könyvekkel kereskedik, szaval és fél. Bécsben Wolzbein titkos tanácsostól rejtélyes küldetést kap: egy süketnémának tűnő fiút kell magával vinnie Szeged feszültségekkel terhes városába. A hosszú úton elkíséri őt Barbara Strozzi, az üvegbe zárt gnóm is. Taligás maga sem tudja küldetése célját. Szegeden régi ismerősök várják őket: egy sánta gyertyaöntő, az ő mindig táncos lánya, valamint Róth, a kiismerhetetlen püspöki titkár, aki nagyszabású tervet igyekszik megvalósítani, miközben a város is készülődik. Vajon láthatja-e még Taligás bécsi szerelmét, Paulinát?
Darvasi László legújabb regénye A könnymutatványosok legendája és a Virágzabálók testvérdarabja. A Taligás krimibe illő nyomozás a szegedi boszorkányperekről, ugyanakkor mágikus realista utazás az emberi lélek kiismerhetetlen tájain. Megrázó és megejtő látomás a szorongásról és a szenvedélyről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Taligás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Taligás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  332
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  532 gr
  ISBN:
  9789631433913
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2681913 / 1157315  TAGS:
  Online Taligás ebook, könyvet Taligás FB2, Download Taligás PDF , Download Taligás MOBI, Online Taligás könyvet, ingyenes letöltések Taligás IPhone, Online könyvet Taligás PDF, ingyenes Taligás DJVU, ingyenes letöltések Taligás TXT, letöltések Taligás RTF, Online Taligás FB2 , e-könyvet Taligás letöltések TXT, ingyenes Taligás letöltések könyvet, e-könyvet Taligás download MOBI, letöltések Taligás IPad, olvas Taligás MOBI, olvas Taligás DOC, ingyenes Taligás AWZ, Download e-könyvet Taligás iPad , ingyenes Taligás DJVU, Download Taligás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Taligás DVD, olvas Taligás TXT, Book Taligás letöltések DJVU, Taligás letöltések könyvet ingyenes, Taligás letöltések könyvet pdf ingyenes, Taligás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Taligás pdf ingyenes, Taligás letöltések könyvet epub ingyenes, Taligás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply