Találkozások a világhírrel

Ungvári Tamás - Találkozások a világhírrel

A hírből a közlés mai eszközei – rádió, sajtó, televízió – növesztenek világhírt. Ezért magunk is naponta találkozunk a világhírrel, eljut hozzánk, akár akarjuk, akár nem. Ungvári Tamás a világhír egy-egy élvezetes történetben írók, színészek, tudósok életének egy-egy epizódját meséli el. Volt, akikkel személyesen találkozott, volt, akiket csak újsághírekből támaszt életre, sőt megrajzolja olyan furcsa alakok galériáját is, akiket a világhír koldusainak nevez, mert kiszorultak az áhított dicsőségből. Karriertörténetek? Az érvényesülés receptjével? Nem. Ungvári Tamás érdekességek, furcsaságok feljegyzésével szórakoztatja olvasóját, a történetek mindegyike mégis közös célt szolgál. A sztorik a kortársi kultúrtörténet margójáról kerülnek ide, egy kíváncsi esszéista tolláról, aki értőn értékeli a mai világhír számos jelenségét. Emlékezések a jelenről – talán így jellemezhetnénk a kötet írásait, melynek hősei a Nobel-díjas írótól a közönséges szélhámosig annyi ismert és ismeretlen arcélt vetítenek elénk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Találkozások a világhírrel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Találkozások a világhírrel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12.8 x 18.7 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  307
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1972
  Árukód:
  6130045 / 5129637
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Találkozások a világhírrel ebook, könyvet Találkozások a világhírrel FB2, Download Találkozások a világhírrel PDF , Download Találkozások a világhírrel MOBI, Online Találkozások a világhírrel könyvet, ingyenes letöltések Találkozások a világhírrel IPhone, Online könyvet Találkozások a világhírrel PDF, ingyenes Találkozások a világhírrel DJVU, ingyenes letöltések Találkozások a világhírrel TXT, letöltések Találkozások a világhírrel RTF, Online Találkozások a világhírrel FB2 , e-könyvet Találkozások a világhírrel letöltések TXT, ingyenes Találkozások a világhírrel letöltések könyvet, e-könyvet Találkozások a világhírrel download MOBI, letöltések Találkozások a világhírrel IPad, olvas Találkozások a világhírrel MOBI, olvas Találkozások a világhírrel DOC, ingyenes Találkozások a világhírrel AWZ, Download e-könyvet Találkozások a világhírrel iPad , ingyenes Találkozások a világhírrel DJVU, Download Találkozások a világhírrel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Találkozások a világhírrel DVD, olvas Találkozások a világhírrel TXT, Book Találkozások a világhírrel letöltések DJVU, Találkozások a világhírrel letöltések könyvet ingyenes, Találkozások a világhírrel letöltések könyvet pdf ingyenes, Találkozások a világhírrel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Találkozások a világhírrel pdf ingyenes, Találkozások a világhírrel letöltések könyvet epub ingyenes, Találkozások a világhírrel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply