Találkozások – a személyközpontú csoport

Carl R. Rogers - Találkozások - a személyközpontú csoport

Carl R. Rogers a 20. század egyik legnagyobb pszichológusa. Munkássága több mint húsz évvel a halála után változatlanul ösztönző hatással van a tanácsadók, pszichoterapeuták, pedagógusok, orvosok, vezetők munkájára. Az általa útjára indított személyközpontú megközelítés segíti a szülőket a nevelésben, a házaspárokat a párkapcsolat bensőségessé alakításában, a szervezeteket az élhetőbb, örömtelibb munkakörnyezet kialakításában.
Rogersnek eddig két könyve jelent meg magyarul az Edge2000 Kft. kiadásában. A Valakivé válni a személyközpontú megközelítés elméletének és alkalmazási lehetőségeinek széles skáláját mutatja be. Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézettel közösen kiadott A tanulás szabadsága a tanulóközpontú iskoláról szól (a Függelékben magyar példákkal).
Ez a harmadik könyve bepillantást nyújt a személyiségfejlődést szolgáló csoportok életébe: meggyőzően illusztrálja, hogy a tapasztalati tanuláson alapuló „tréningek" eredményességét nem a „játékok", „gyakorlatok" biztosítják, hanem az őszinte kommunikáció szabadsága, az önfeltárás kockázatát ösztönző, biztonságos légkör.A Könyv Magyarul!


Letöltések Találkozások – a személyközpontú csoport ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Találkozások – a személyközpontú csoport ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  310
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789639760080
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2200691 / 1054852
  Series:


  TAGS:
  Online Találkozások – a személyközpontú csoport ebook, könyvet Találkozások – a személyközpontú csoport FB2, Download Találkozások – a személyközpontú csoport PDF , Download Találkozások – a személyközpontú csoport MOBI, Online Találkozások – a személyközpontú csoport könyvet, ingyenes letöltések Találkozások – a személyközpontú csoport IPhone, Online könyvet Találkozások – a személyközpontú csoport PDF, ingyenes Találkozások – a személyközpontú csoport DJVU, ingyenes letöltések Találkozások – a személyközpontú csoport TXT, letöltések Találkozások – a személyközpontú csoport RTF, Online Találkozások – a személyközpontú csoport FB2 , e-könyvet Találkozások – a személyközpontú csoport letöltések TXT, ingyenes Találkozások – a személyközpontú csoport letöltések könyvet, e-könyvet Találkozások – a személyközpontú csoport download MOBI, letöltések Találkozások – a személyközpontú csoport IPad, olvas Találkozások – a személyközpontú csoport MOBI, olvas Találkozások – a személyközpontú csoport DOC, ingyenes Találkozások – a személyközpontú csoport AWZ, Download e-könyvet Találkozások – a személyközpontú csoport iPad , ingyenes Találkozások – a személyközpontú csoport DJVU, Download Találkozások – a személyközpontú csoport e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Találkozások – a személyközpontú csoport DVD, olvas Találkozások – a személyközpontú csoport TXT, Book Találkozások – a személyközpontú csoport letöltések DJVU, Találkozások – a személyközpontú csoport letöltések könyvet ingyenes, Találkozások – a személyközpontú csoport letöltések könyvet pdf ingyenes, Találkozások – a személyközpontú csoport pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Találkozások – a személyközpontú csoport pdf ingyenes, Találkozások – a személyközpontú csoport letöltések könyvet epub ingyenes, Találkozások – a személyközpontú csoport ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply