Találkozás egy fiatalemberrel

Takács András - Találkozás egy fiatalemberrel

A tizenhét éves szerző Karinthy Frigyes Találkozás egy fiatalemberrel című novellája nyomán beszélget élő legendákkal. A novellában az ekkor már elismert és népszerű Karinthy találkozik fiatalkori önmagával, aki szembesíti ifjúkori álmaival, terveivel. Hol a repülőgép, hol az Északi-sark? kéri számon. A 2003-ban Ifjúsági Sajtódíjjal kitüntetett Takács András ennek kapcsán kérdezi Albert Flóriánt, Jancsó Miklóst, Szepesi Györgyöt és Vitray Tamást.A Könyv Magyarul!


Letöltések Találkozás egy fiatalemberrel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Találkozás egy fiatalemberrel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.2 x 19.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9632147588
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Találkozás egy fiatalemberrel ebook, könyvet Találkozás egy fiatalemberrel FB2, Download Találkozás egy fiatalemberrel PDF , Download Találkozás egy fiatalemberrel MOBI, Online Találkozás egy fiatalemberrel könyvet, ingyenes letöltések Találkozás egy fiatalemberrel IPhone, Online könyvet Találkozás egy fiatalemberrel PDF, ingyenes Találkozás egy fiatalemberrel DJVU, ingyenes letöltések Találkozás egy fiatalemberrel TXT, letöltések Találkozás egy fiatalemberrel RTF, Online Találkozás egy fiatalemberrel FB2 , e-könyvet Találkozás egy fiatalemberrel letöltések TXT, ingyenes Találkozás egy fiatalemberrel letöltések könyvet, e-könyvet Találkozás egy fiatalemberrel download MOBI, letöltések Találkozás egy fiatalemberrel IPad, olvas Találkozás egy fiatalemberrel MOBI, olvas Találkozás egy fiatalemberrel DOC, ingyenes Találkozás egy fiatalemberrel AWZ, Download e-könyvet Találkozás egy fiatalemberrel iPad , ingyenes Találkozás egy fiatalemberrel DJVU, Download Találkozás egy fiatalemberrel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Találkozás egy fiatalemberrel DVD, olvas Találkozás egy fiatalemberrel TXT, Book Találkozás egy fiatalemberrel letöltések DJVU, Találkozás egy fiatalemberrel letöltések könyvet ingyenes, Találkozás egy fiatalemberrel letöltések könyvet pdf ingyenes, Találkozás egy fiatalemberrel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Találkozás egy fiatalemberrel pdf ingyenes, Találkozás egy fiatalemberrel letöltések könyvet epub ingyenes, Találkozás egy fiatalemberrel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply