Találkozás a pszichológiával


A könyvet előtanulmánynak szánjuk mindazoknak, akik a későbbiekben részletesebben megismerkednek a pszichológia tudományával és a pszichológusok munkájával. E körbe tartoznak a pszichológia szakot megkezdő egyetemi hallgatók, azok az egyetemisták, akik tanulmányaik során tanulnak majd a pszichológia alapjairól és valamelyik kiemelt témaköréről, de haszonnal forgathatják a kötetet azok az olvasók is, akik arra kiváncsiak, mi is a pszichológia tárgya, és hogyan alakult ki ez a tudományterület. A könyv nem vállalkozik arra, hogy zsugorított formában a pszichológia eredményeit mutassa be, vagy ismertesse a pszichológia történetét.

A bevezető tanulmány a tudományos pszichológia gyökereit, irányváltásait, célkitűzéseit vázolja, és bemutatja, milyen alkalmazott területeken dolgoznak a pszichológusok. A további fejezetek – mint “cseppben a tenger” – a pszichológiai alaptudományok és néhány alkalmazott terület hazai eredményeire összpontosítva illusztrálják, miként közelít meg a pszichológia egy-egy témakört, és milyen eredményekre jutott ezeken a területeken.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Találkozás a pszichológiával ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Találkozás a pszichológiával ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  356
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  680 gr
  ISBN:
  9789633899212
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2100567 / 1014286
  Series:


  TAGS:
  Online Találkozás a pszichológiával ebook, könyvet Találkozás a pszichológiával FB2, Download Találkozás a pszichológiával PDF , Download Találkozás a pszichológiával MOBI, Online Találkozás a pszichológiával könyvet, ingyenes letöltések Találkozás a pszichológiával IPhone, Online könyvet Találkozás a pszichológiával PDF, ingyenes Találkozás a pszichológiával DJVU, ingyenes letöltések Találkozás a pszichológiával TXT, letöltések Találkozás a pszichológiával RTF, Online Találkozás a pszichológiával FB2 , e-könyvet Találkozás a pszichológiával letöltések TXT, ingyenes Találkozás a pszichológiával letöltések könyvet, e-könyvet Találkozás a pszichológiával download MOBI, letöltések Találkozás a pszichológiával IPad, olvas Találkozás a pszichológiával MOBI, olvas Találkozás a pszichológiával DOC, ingyenes Találkozás a pszichológiával AWZ, Download e-könyvet Találkozás a pszichológiával iPad , ingyenes Találkozás a pszichológiával DJVU, Download Találkozás a pszichológiával e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Találkozás a pszichológiával DVD, olvas Találkozás a pszichológiával TXT, Book Találkozás a pszichológiával letöltések DJVU, Találkozás a pszichológiával letöltések könyvet ingyenes, Találkozás a pszichológiával letöltések könyvet pdf ingyenes, Találkozás a pszichológiával pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Találkozás a pszichológiával pdf ingyenes, Találkozás a pszichológiával letöltések könyvet epub ingyenes, Találkozás a pszichológiával ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply