Találd meg önmagad


Shirley MacLaine színész- és táncosnő ezzel a kötettel mutatkozott be annak idején a magyar közönségnek. Nyilvánvalóvá tette, hogy nemcsak kiváló előadóművész, hanem elismert gondolkodó és nagyszerű író is.


Könyvében a negyvenes éveinek elején átélt “különleges” eseményekről ír, amelyek kihatottak egész további életére, teljesen átalakították, és más emberré tették. Így beszél erről:


“Csak hosszas gondolkodás után szántam rá magam a Találd meg önmagad! kiadására. Ugyanis olyan spirituális odüsszeiáról szól, amely messzebbre vitt, mint valaha is gondoltam volna: a paranormális jelenségek döbbenetes és megrendítő világába. Ennek során az előző életeink, a szellemi vezetők léte, a lélek halhatatlansága – mindez elméletből immár az életem részévé lett. Spirituális naplónak tekintem ezt a könyvemet, amely fölnyitja a belső megismerésre vágyók szemét. Ezzel a könyvvel rovom le hálámat mindazoknak, akik tanítottak, akik új világra nyitották rá tekintetemet.”


A könyv helyszínei New York, Hollywood, Stockholm, Hawaii, Peru. Utazásai során Shirley találkozik híres látnokokkal, megtapasztalja a testen kívüli élményt, döbbenetes tényeket tud meg saját és mások előző életeiről. Eljut a hitetlenkedéstől a megvilágosodásig, míg végül felfedezi létének valódi gyökereit, és az élet végtelen lehetőségeit. Új ajtókat tár ki, új összefüggéseket fedez fel, s ezzel ajándékoz meg minket is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Találd meg önmagad ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Találd meg önmagad ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  340
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789635289660
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2083201 / 1008410
  Series:


  TAGS:
  Online Találd meg önmagad ebook, könyvet Találd meg önmagad FB2, Download Találd meg önmagad PDF , Download Találd meg önmagad MOBI, Online Találd meg önmagad könyvet, ingyenes letöltések Találd meg önmagad IPhone, Online könyvet Találd meg önmagad PDF, ingyenes Találd meg önmagad DJVU, ingyenes letöltések Találd meg önmagad TXT, letöltések Találd meg önmagad RTF, Online Találd meg önmagad FB2 , e-könyvet Találd meg önmagad letöltések TXT, ingyenes Találd meg önmagad letöltések könyvet, e-könyvet Találd meg önmagad download MOBI, letöltések Találd meg önmagad IPad, olvas Találd meg önmagad MOBI, olvas Találd meg önmagad DOC, ingyenes Találd meg önmagad AWZ, Download e-könyvet Találd meg önmagad iPad , ingyenes Találd meg önmagad DJVU, Download Találd meg önmagad e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Találd meg önmagad DVD, olvas Találd meg önmagad TXT, Book Találd meg önmagad letöltések DJVU, Találd meg önmagad letöltések könyvet ingyenes, Találd meg önmagad letöltések könyvet pdf ingyenes, Találd meg önmagad pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Találd meg önmagad pdf ingyenes, Találd meg önmagad letöltések könyvet epub ingyenes, Találd meg önmagad ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply