Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára


A kötet a szerző egybegyűjtött írásait tartalmazza, melyek témája mind szorosan kötődik Zentához. Zentai szerb és magyar írók portréit ismerhetjük meg, festők és egyéb meghatározó személyek életéről, munkásságáról kapunk képet. Thurzó Lajos, Zágon István, Majtényi Mihály, Benes József – hogy csak néhányat említsünk a nevek közül. Az írások érintik a zentai csatát, népi anekdotákat, a Tiszát és a tájköltészetet. Aki szeretné jobban megismerni ezt a délvidéki várost, múltját, kultúrtörténetét, jelenét, azoknak kiváló olvasmányt nyújt Szeli István sokoldalú munkássága.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  278
  ISBN:
  9788686469199
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2398631 / 1140263
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára ebook, könyvet Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára FB2, Download Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára PDF , Download Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára MOBI, Online Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára könyvet, ingyenes letöltések Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára IPhone, Online könyvet Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára PDF, ingyenes Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára DJVU, ingyenes letöltések Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára TXT, letöltések Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára RTF, Online Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára FB2 , e-könyvet Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára letöltések TXT, ingyenes Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára letöltések könyvet, e-könyvet Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára download MOBI, letöltések Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára IPad, olvas Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára MOBI, olvas Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára DOC, ingyenes Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára AWZ, Download e-könyvet Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára iPad , ingyenes Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára DJVU, Download Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára DVD, olvas Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára TXT, Book Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára letöltések DJVU, Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára letöltések könyvet ingyenes, Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára letöltések könyvet pdf ingyenes, Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára pdf ingyenes, Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára letöltések könyvet epub ingyenes, Tájkép- és portrévázlatok Zenta honlapjára ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply