Táj és lélek

Tóth Sándor - Táj és lélek

"A tájakon mint földrajzi egységeken segíthet eligazodni egy térkép vagy egy iránytű. De a tájaknak lelkük is van – egymást formálva, gazdagítva az emberi lélekkel. Aki a tájak lelkét kutatja erdőkben, vizek partján vagy szellemi kincseket rejtő városokban, falvakban, az bízvást fordulhat segítségért írókhoz, zeneszerzőkhöz, képzőművészekhez – a lélek iránytűihez. A József Attila-díjas költő, újságíró és tanár: Tóth Sándor is hozzájuk fordul a Magyar Katolikus Rádióban 2004 óta hallható műsorában: a Táj és lélekben. Ezekből az adásokból teszünk közzé válogatást nyomtatott, illetve hangzó formában…
Látogassuk meg a Felvidék várait, ismerjük meg Szőnyi István Zebegényét, Romeo és Júlia Veronáját, sétáljunk a mátrai, börzsönyi, cserháti erdőkben, kövessük a Dunát folyásiránnyal szemben egészen Passau városáig, és menjünk át a szomszédos országokba, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz: Erdélyben, Kárpátalján. Kísérőnk, akármerre járunk, szavakká formálja a tájak és a múlt néma üzenetét."
(Véghelyi Balázs)A Könyv Magyarul!


Letöltések Táj és lélek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Táj és lélek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  452 gr
  ISBN:
  9786155359170
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2699784 / 1166163  TAGS:
  Online Táj és lélek ebook, könyvet Táj és lélek FB2, Download Táj és lélek PDF , Download Táj és lélek MOBI, Online Táj és lélek könyvet, ingyenes letöltések Táj és lélek IPhone, Online könyvet Táj és lélek PDF, ingyenes Táj és lélek DJVU, ingyenes letöltések Táj és lélek TXT, letöltések Táj és lélek RTF, Online Táj és lélek FB2 , e-könyvet Táj és lélek letöltések TXT, ingyenes Táj és lélek letöltések könyvet, e-könyvet Táj és lélek download MOBI, letöltések Táj és lélek IPad, olvas Táj és lélek MOBI, olvas Táj és lélek DOC, ingyenes Táj és lélek AWZ, Download e-könyvet Táj és lélek iPad , ingyenes Táj és lélek DJVU, Download Táj és lélek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Táj és lélek DVD, olvas Táj és lélek TXT, Book Táj és lélek letöltések DJVU, Táj és lélek letöltések könyvet ingyenes, Táj és lélek letöltések könyvet pdf ingyenes, Táj és lélek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Táj és lélek pdf ingyenes, Táj és lélek letöltések könyvet epub ingyenes, Táj és lélek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply