T.E.T.T. – A minőség társadalma


Kopátsy Sándor Németh László tanítványának vallja magát. Így lett e könyvvel meginduló sorozat címe: A MINŐSÉG TÁRSADALMA. A minőség győzelme ugyanis nem forradalom útján, hanem békésen, észrevétlenül valósul meg. A könyv címe: T.E.T.T., vagyis természet, erkölcs, tudás, tehetség. A jövő társadalmának négy szűk keresztmetszete. Ő is – mesterét követve – a legkülönbözőbb területek iránt érdeklődik. Erről tanúskodik számos folyóiratban megjelent és még több meg nem jelent esszéje. Az utóbbi két év terméséből válogatta e könyv tartalmát. Most is kiderül, soha nem a szokványos utat járja, néha meg is botránkoztat, de mindig elgondolkoztat.A Könyv Magyarul!


Letöltések T.E.T.T. – A minőség társadalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések T.E.T.T. – A minőség társadalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  396
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  530 gr
  ISBN:
  9639302325
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2000
  Árukód:
  2116995 / 1112498  TAGS:
  Online T.E.T.T. – A minőség társadalma ebook, könyvet T.E.T.T. – A minőség társadalma FB2, Download T.E.T.T. – A minőség társadalma PDF , Download T.E.T.T. – A minőség társadalma MOBI, Online T.E.T.T. – A minőség társadalma könyvet, ingyenes letöltések T.E.T.T. – A minőség társadalma IPhone, Online könyvet T.E.T.T. – A minőség társadalma PDF, ingyenes T.E.T.T. – A minőség társadalma DJVU, ingyenes letöltések T.E.T.T. – A minőség társadalma TXT, letöltések T.E.T.T. – A minőség társadalma RTF, Online T.E.T.T. – A minőség társadalma FB2 , e-könyvet T.E.T.T. – A minőség társadalma letöltések TXT, ingyenes T.E.T.T. – A minőség társadalma letöltések könyvet, e-könyvet T.E.T.T. – A minőség társadalma download MOBI, letöltések T.E.T.T. – A minőség társadalma IPad, olvas T.E.T.T. – A minőség társadalma MOBI, olvas T.E.T.T. – A minőség társadalma DOC, ingyenes T.E.T.T. – A minőség társadalma AWZ, Download e-könyvet T.E.T.T. – A minőség társadalma iPad , ingyenes T.E.T.T. – A minőség társadalma DJVU, Download T.E.T.T. – A minőség társadalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések T.E.T.T. – A minőség társadalma DVD, olvas T.E.T.T. – A minőség társadalma TXT, Book T.E.T.T. – A minőség társadalma letöltések DJVU, T.E.T.T. – A minőség társadalma letöltések könyvet ingyenes, T.E.T.T. – A minőség társadalma letöltések könyvet pdf ingyenes, T.E.T.T. – A minőség társadalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet T.E.T.T. – A minőség társadalma pdf ingyenes, T.E.T.T. – A minőség társadalma letöltések könyvet epub ingyenes, T.E.T.T. – A minőség társadalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply