Szűz Mária jegyese

Milbacher Róbert - Szűz Mária jegyese

Egy falu valahol Magyarországon, valamikor a közelmúltban vagy a lassított jelenben. Egy hely, ahol minden megtörténik, ami emberrel megtörténhet. Egy kockás füzet, amibe a különc Bizdó Józsika állandóan jegyzetel; azt is, amit lát maga körül, de még inkább azt, amit hall. A történetekben a mendemondák, a pletykák, a tabuk és a hiedelmek működésükben mutatják meg a trauma, az amnézia és a közösségi emlékezet összekapcsolódásait. Elbeszélői nyelve rétegzett: eleven, lendületes és ironikus. A Szűz Mária jegyese ötletesen gondolja újra a novellaciklus műfaji lehetőségeit és kereteit. Ebben a könyvben az otthonos és az otthontalan, az ismerős és az idegen nem ellentétei, hanem inkább következményei egymásnak. Mert mindenkinek jár egy külön bejáratú Macondo.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szűz Mária jegyese ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szűz Mária jegyese ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  271
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  386 gr
  ISBN:
  9789631433845
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2682414 / 1157770  TAGS:
  Online Szűz Mária jegyese ebook, könyvet Szűz Mária jegyese FB2, Download Szűz Mária jegyese PDF , Download Szűz Mária jegyese MOBI, Online Szűz Mária jegyese könyvet, ingyenes letöltések Szűz Mária jegyese IPhone, Online könyvet Szűz Mária jegyese PDF, ingyenes Szűz Mária jegyese DJVU, ingyenes letöltések Szűz Mária jegyese TXT, letöltések Szűz Mária jegyese RTF, Online Szűz Mária jegyese FB2 , e-könyvet Szűz Mária jegyese letöltések TXT, ingyenes Szűz Mária jegyese letöltések könyvet, e-könyvet Szűz Mária jegyese download MOBI, letöltések Szűz Mária jegyese IPad, olvas Szűz Mária jegyese MOBI, olvas Szűz Mária jegyese DOC, ingyenes Szűz Mária jegyese AWZ, Download e-könyvet Szűz Mária jegyese iPad , ingyenes Szűz Mária jegyese DJVU, Download Szűz Mária jegyese e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szűz Mária jegyese DVD, olvas Szűz Mária jegyese TXT, Book Szűz Mária jegyese letöltések DJVU, Szűz Mária jegyese letöltések könyvet ingyenes, Szűz Mária jegyese letöltések könyvet pdf ingyenes, Szűz Mária jegyese pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szűz Mária jegyese pdf ingyenes, Szűz Mária jegyese letöltések könyvet epub ingyenes, Szűz Mária jegyese ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply