Szürke lelkek

Philippe Claudel - Szürke lelkek

A regény az I. Világháború ideje alatt játszódik, egy Verdun-höz közel eső kisvárosban, gyakorlatilag a frontvonalon. A narrátor, kinek személyét csak lassan ismerheti meg az olvasó, két korabeli gyilkosságot mutat be és a probléma kezelésének mikéntjét. Fiatal mesebeli hercegnőre emlékeztetett kékes ajkaival és hófehér szemhéjával. Hajtincsei a kora reggeli harmattól nedves fűszálakkal keveredtek, apró kezeivel, mintha az üresség után kapott volna. Olyan hideg volt aznap, hogy minden férfi bajszát hófehérre fagyott pára borította, ahogyan fújtattak, mint a bikák. A talpukat a földhöz csapkodták, hogy visszatérjen a vérkeringés a lábfejükbe. Az égen libák köröztek, mint akik eltévedtek. A nap hatalmas, nehezen felszálló ködkabátba burkolózott. Tökéletes volt a csend, mintha még az ágyúk is befagytak volna. Végre béke van. bátorkodott megjegyezni Grosspeil. Béke a francokat! vette oda neki a kollégája, majd visszaborította a nedves lenvásznat a kislány testére.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szürke lelkek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szürke lelkek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.8 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9786155009082
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Szürke lelkek ebook, könyvet Szürke lelkek FB2, Download Szürke lelkek PDF , Download Szürke lelkek MOBI, Online Szürke lelkek könyvet, ingyenes letöltések Szürke lelkek IPhone, Online könyvet Szürke lelkek PDF, ingyenes Szürke lelkek DJVU, ingyenes letöltések Szürke lelkek TXT, letöltések Szürke lelkek RTF, Online Szürke lelkek FB2 , e-könyvet Szürke lelkek letöltések TXT, ingyenes Szürke lelkek letöltések könyvet, e-könyvet Szürke lelkek download MOBI, letöltések Szürke lelkek IPad, olvas Szürke lelkek MOBI, olvas Szürke lelkek DOC, ingyenes Szürke lelkek AWZ, Download e-könyvet Szürke lelkek iPad , ingyenes Szürke lelkek DJVU, Download Szürke lelkek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szürke lelkek DVD, olvas Szürke lelkek TXT, Book Szürke lelkek letöltések DJVU, Szürke lelkek letöltések könyvet ingyenes, Szürke lelkek letöltések könyvet pdf ingyenes, Szürke lelkek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szürke lelkek pdf ingyenes, Szürke lelkek letöltések könyvet epub ingyenes, Szürke lelkek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply