Szülésznők könyve

Lampé László - Szülésznők könyve

A szülés, a gyermekáldás az élet nagy ajándéka és minden édesanya semmi mással össze nem hasonlítható boldogságot nyújtó élménye.
A szülésznők a történelem előtti időktől kezdve szaktudásukkal és együttérző segítőkészségükkel mindig az anyák mellett voltak és napjainkban is egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen segítségük. Szakképzettségük, tudásuk és empátiás magatartásuk lehetővé teszi, hogy tanácsot adjanak a gyermekeiket tervezőknek, a várandósoknak, a gyermekágyasoknak. Felismerik a potenciális és a kialakult szövődményeket, megteszik az elhárításukhoz szükséges intézkedéseket, a szülés idején pedig a szülőnőnek a legfőbb támaszt nyújtják. Érzékszerveikkel és műszerekkel észlelik az anya és a magzat életjelenségeit, figyelemmel kísérik a vajúdás minden mozzanatát, majd a szülést önállóan levezetik, vagy abban segédkeznek. Hasonlóan fontos szerepük van az újszülöttgondozásában, a szoptatás támogatásában, a gyermekágyas ápolásában.
Ehhez a sokoldalú tevékenységhez, magas szintű szaktudáshoz igyekeztem segítséget nyújtani a tankönyv megírásával.
A gesztációs történéseket (várandóság, szülés, gyermekágy) élettani folyamatnak tekintjük és nem soroljuk, nem is sorolhatjuk a betegségek közé, de bármely időszakban számos rendellenesség, szövődmény léphet fel, ami nehezíti vagy meg is akadályozza a munkaképességet, sőt vannak hetekig-hónapokig intézeti ápolást és kezelést szükségessé tevő, esetenként életveszélyes megbetegedések.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szülésznők könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szülésznők könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  504
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  864 gr
  ISBN:
  9789632429199
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2094465 / 1012252  TAGS:
  Online Szülésznők könyve ebook, könyvet Szülésznők könyve FB2, Download Szülésznők könyve PDF , Download Szülésznők könyve MOBI, Online Szülésznők könyve könyvet, ingyenes letöltések Szülésznők könyve IPhone, Online könyvet Szülésznők könyve PDF, ingyenes Szülésznők könyve DJVU, ingyenes letöltések Szülésznők könyve TXT, letöltések Szülésznők könyve RTF, Online Szülésznők könyve FB2 , e-könyvet Szülésznők könyve letöltések TXT, ingyenes Szülésznők könyve letöltések könyvet, e-könyvet Szülésznők könyve download MOBI, letöltések Szülésznők könyve IPad, olvas Szülésznők könyve MOBI, olvas Szülésznők könyve DOC, ingyenes Szülésznők könyve AWZ, Download e-könyvet Szülésznők könyve iPad , ingyenes Szülésznők könyve DJVU, Download Szülésznők könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szülésznők könyve DVD, olvas Szülésznők könyve TXT, Book Szülésznők könyve letöltések DJVU, Szülésznők könyve letöltések könyvet ingyenes, Szülésznők könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Szülésznők könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szülésznők könyve pdf ingyenes, Szülésznők könyve letöltések könyvet epub ingyenes, Szülésznők könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply