Sztoriprofit

Márton-Koczó Ildikó - Sztoriprofit

A történetek önismereti, illetve menedzsment jellegű tudatos feldolgozása modern módszer: ez a story processing. A kötet ezt a fejlesztési módszert mutatja be összesen több mint félszáz sztorin keresztül, három különálló részben.
A könyv első részében mintegy harminc elbeszélés, anekdota, tanmese, valós üzleti és szervezeti eset segíti a megismerési folyamatot. Szó esik a kérdezéstechnika praktikáiról, az improvizáció szabályairól, az aktív hallgatás hasznáról, valamint arról is, hogy a különböző történetek feldolgozása, hogyan old fel elakadásokat.
A könyv második részében egy tucat híresség sztorija és a feldolgozást segítő kérdések található. A kötet harmadik része hazai üzletemberek kríziseit, igaz történeteit taglalja a konzekvenciákkal együtt. Komoly tapasztalatú vagy épp fiatal vezetők, coachok, trénerek, tanácsadók haszonnal forgathatják a könyvet, ahogy azok is, akik saját és mások élethelyzeteiből kívánnak tanulságot, vagyis gyors profitot levonni.

Lényegtelen, miért ragad meg egy történet, de az már igenis lényeges, hogy egy-egy ilyen történetre évek múlva is emlékezzünk. Akinek fontos, hogy figyeljenek arra, amit mond, annak az is fontos, hogy mondanivalóját ilyen megragadó történetekkel fűszerezze, hiszen ez tanulható tudomány. Ebben nyújt kiváló segítséget Márton-Koczó Ildikó új könyve. Érdemes forgatni.
Károlyi László, a Legrand Magyarország vezérigazgatója

A szerző most megjelent kötetét meleg szívvel ajánlom mindazok számára, akik képletesen szólva szeretik jól megrágni a dolgokat, mielőtt lenyelik. Fejezetről fejezetre haladva a sok történet önmagában is élvezetes olvasmány, igazi varázsa a könyvnek mégis a bemutatott feldolgozás módszere. A rövid elbeszélések végén található összefoglalók segítik a strukturált megértést és elmélyülést is.
Berényi Attila, a PepsiCo magyarországi országigazgatója
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sztoriprofit ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sztoriprofit ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9786155303388
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2596174 / 1143548  TAGS:
  Online Sztoriprofit ebook, könyvet Sztoriprofit FB2, Download Sztoriprofit PDF , Download Sztoriprofit MOBI, Online Sztoriprofit könyvet, ingyenes letöltések Sztoriprofit IPhone, Online könyvet Sztoriprofit PDF, ingyenes Sztoriprofit DJVU, ingyenes letöltések Sztoriprofit TXT, letöltések Sztoriprofit RTF, Online Sztoriprofit FB2 , e-könyvet Sztoriprofit letöltések TXT, ingyenes Sztoriprofit letöltések könyvet, e-könyvet Sztoriprofit download MOBI, letöltések Sztoriprofit IPad, olvas Sztoriprofit MOBI, olvas Sztoriprofit DOC, ingyenes Sztoriprofit AWZ, Download e-könyvet Sztoriprofit iPad , ingyenes Sztoriprofit DJVU, Download Sztoriprofit e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sztoriprofit DVD, olvas Sztoriprofit TXT, Book Sztoriprofit letöltések DJVU, Sztoriprofit letöltések könyvet ingyenes, Sztoriprofit letöltések könyvet pdf ingyenes, Sztoriprofit pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sztoriprofit pdf ingyenes, Sztoriprofit letöltések könyvet epub ingyenes, Sztoriprofit ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply