Sztárkávéház


Vajon hány kávéház mondhatja el magáról, hogy internetes fórumok vitatémája lett? Miért szeretik a Starbucks kávézókat hűséges híveik, és mi a titka, hogy egy amerikai kávéház még az ínyenc kávézás
európai felségterületére is képes behatolni? Aki az elmúlt években Amerikában járt és európai típusú kávéra és kávézásra vágyott, minden bizonnyal rátalált egy Starbucksra és hálásan fogadta a markáns,
ismerős ízeket és a gyorsétkezés világától kellemesen elütő környezetet. Ma már Bécsben, Athénban vagy Londonban is beülhet egy Starbucksba.Most pedig elolvashatja a Starbucks történetét. A Sztárkávéház azonban annak is izgalmas olvasmány, aki sosem járt ott, vagy nem iszik kávét. Olyan történet ez, amelyben lépésről lépésre, dilemmáról dilemmára, döntésről döntésre követhetjük egy világsikerű cég megszületését és egy ember kiteljesedését. A könyvet a legilletékesebb: Howard Schultz, a Starbucks szülőatyja és elnöke írta. Vele együtt járunk végig egy emberi és vállalkozói fejlődéstörténetet, amelyben megvalósul egy lehetetlennek tűnő álom és felépül egy birodalom. Noha Schultz sokat tanul másoktól, de mint minden sikeres vállalkozónak, sokat kell újítania is, hiszen az egyik legnehezebb dolgot tűzi ki célul: a minőség képviseletét és megőrzését.A Sztárkávéház tökéletes üzleti esettanulmány is egyben. S noha tudjuk, hogy jó a vége, mégis minden fordulópontnál együtt izgulunk a valóságos
szereplőkkel és együtt gondolkozunk velük a megoldásokon. S hogy még ihatestarbucks.com honlap is akad az interneten, mégpedig egészen szórakoztató? Eggyel több bizonyíték rá, hogy a Starbucks “tud valamit”…A Könyv Magyarul!


Letöltések Sztárkávéház ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sztárkávéház ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  324
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  550 gr
  ISBN:
  9789637525445
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2122664 / 1020878
  Translator:


  TAGS:
  Online Sztárkávéház ebook, könyvet Sztárkávéház FB2, Download Sztárkávéház PDF , Download Sztárkávéház MOBI, Online Sztárkávéház könyvet, ingyenes letöltések Sztárkávéház IPhone, Online könyvet Sztárkávéház PDF, ingyenes Sztárkávéház DJVU, ingyenes letöltések Sztárkávéház TXT, letöltések Sztárkávéház RTF, Online Sztárkávéház FB2 , e-könyvet Sztárkávéház letöltések TXT, ingyenes Sztárkávéház letöltések könyvet, e-könyvet Sztárkávéház download MOBI, letöltések Sztárkávéház IPad, olvas Sztárkávéház MOBI, olvas Sztárkávéház DOC, ingyenes Sztárkávéház AWZ, Download e-könyvet Sztárkávéház iPad , ingyenes Sztárkávéház DJVU, Download Sztárkávéház e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sztárkávéház DVD, olvas Sztárkávéház TXT, Book Sztárkávéház letöltések DJVU, Sztárkávéház letöltések könyvet ingyenes, Sztárkávéház letöltések könyvet pdf ingyenes, Sztárkávéház pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sztárkávéház pdf ingyenes, Sztárkávéház letöltések könyvet epub ingyenes, Sztárkávéház ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply