Sztálin

Erdős László - Szélesi Sándor - Sztálin

A nagy nap estéjére készülő Gundel étterem konyhájában a sütőben már pirul a hírneves De Gaulle-pulyka. 1972. május 24-ét írjuk. Közeledik Kádár János hatvanadik születésnapja. Az ünnep örömére különleges vendégsereg érkezik Ferihegyre: Erich Honecker, Fidel Castro, Gustáv Husák, Todor Zsivkov, és persze Brezsnyev elvtárs sem maradhat ki a baráti csókokból és ölelésekből. Ünnepelni jöttek, és meglepetésajándékot hoztak, ám olyan események sodrába kerülnek, amelyek visszafordíthatatlan hatással bírnak a hidegháborús keleti blokk, sőt az egész világ sorsára. Mégis, mit keres ezen a sorsdöntő estén, a rendvédelmi erők és kémelhárítók által szigorúan őrzött étteremben Sztálin, alig tizenkilenc évvel állítólagos halála után? És mit keres ugyanitt Hans Dettmer, hajdani Wehrmacht-tizedes, Balikó Mária, a szépséges és érzéki magyar Mata Hari", Matók Józsi bácsi, a Gellért Szálló fiatalos kinézetű, nyugdíjas londinere? Hogyan vezetett idáig, és hogyan folytatódik a modern világra rácsodálkozó Sztálin és társai izgalmas, őrült hajszája Budapesttől, Párizson keresztül egészen Los Angelesig. Mindez egy különleges formájú, régi likőrösüveg csodákat tevő tartalmáért…

Ez a regény ott kezdődik, ahol más történetek általában véget érnek. A szereplők többnyire létező személyek, a vélt és valós hasonlóságok szándékosak. Valószínűleg minden, ami e történetben hihetetlenül hangzik, az igaz, ami viszont hihető, az az írói fantázia műve.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sztálin ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sztálin ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Number of Pages:
  367
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  404 gr
  ISBN:
  9789631270761
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2693266 / 1163019
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Sztálin ebook, könyvet Sztálin FB2, Download Sztálin PDF , Download Sztálin MOBI, Online Sztálin könyvet, ingyenes letöltések Sztálin IPhone, Online könyvet Sztálin PDF, ingyenes Sztálin DJVU, ingyenes letöltések Sztálin TXT, letöltések Sztálin RTF, Online Sztálin FB2 , e-könyvet Sztálin letöltések TXT, ingyenes Sztálin letöltések könyvet, e-könyvet Sztálin download MOBI, letöltések Sztálin IPad, olvas Sztálin MOBI, olvas Sztálin DOC, ingyenes Sztálin AWZ, Download e-könyvet Sztálin iPad , ingyenes Sztálin DJVU, Download Sztálin e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sztálin DVD, olvas Sztálin TXT, Book Sztálin letöltések DJVU, Sztálin letöltések könyvet ingyenes, Sztálin letöltések könyvet pdf ingyenes, Sztálin pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sztálin pdf ingyenes, Sztálin letöltések könyvet epub ingyenes, Sztálin ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply