Szőröstül-bőröstül

Joacim Lund - Szőröstül-bőröstül

Joacim Lund riportkönyvében arra keresi a választ, hogyan tudnánk kitörni az élelmiszer-üzletláncok olcsó, ezért rossz minőségű és szűk választékú áruinak fogságából. Hogyan változtassunk az utóbbi évtizedekben teljesen megváltozott étkezési szokásainkon, hogy visszatérhessünk a tudatos táplálkozáshoz, egészséges főzéshez. Vajon akkor is megennénk az előre feldolgozott készételeket, ha tudnánk, miből és hogyan készülnek? A legnagyobb gond, hogy a döntésre esélyünk sincs, ami a kereskedelmi hálózatok felelősségét veti fel.

Lund meglátogatta a norvég Coop és Rema üzletláncok vezetőségét, akik hibáikat elismerve óvatos biotermék-kínálattal kísérleteznek, de ehhez tájékozott vásárlókra van szükség. Az élelmiszer-iparág hátterében kiterjedt környezeti és állatjóléti problémák húzódnak, húsalapú étkezésünk a takarmány nagyipari termelése miatt tönkreteszi a Földet, a brazil esőerdők négyötödét így tarolták le. Ellenpéldákat keresve koppenhágai és londoni díjnyertes éttermekben járunk, melyek azzal lettek világelsők, hogy helyi nyersanyagokból dolgoznak vagy az alapanyag teljes feldolgozására törekednek a virágbefőttől az elropogtatható szalonkafejig.

Megismerkedünk a "mindenevők dilemmájával" (mit válasszunk, hogy életben maradjunk?), "a nagy hármassal" (a só, a cukor és a zsír háttérhatalmával), a nose to tail cookinggal (szőröstől-bőröstől), a berlini Húsatlasszal, a barbecue texasi fővárosával, a lelkiismeretüket altató "új jólétisekkel", "a boldog hús mítoszával" és az amerikanizált rohanó étrend sokkoló számadataival.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szőröstül-bőröstül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szőröstül-bőröstül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  282 gr
  ISBN:
  9789632799438
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2705637 / 1168654
  Translator:


  TAGS:
  Online Szőröstül-bőröstül ebook, könyvet Szőröstül-bőröstül FB2, Download Szőröstül-bőröstül PDF , Download Szőröstül-bőröstül MOBI, Online Szőröstül-bőröstül könyvet, ingyenes letöltések Szőröstül-bőröstül IPhone, Online könyvet Szőröstül-bőröstül PDF, ingyenes Szőröstül-bőröstül DJVU, ingyenes letöltések Szőröstül-bőröstül TXT, letöltések Szőröstül-bőröstül RTF, Online Szőröstül-bőröstül FB2 , e-könyvet Szőröstül-bőröstül letöltések TXT, ingyenes Szőröstül-bőröstül letöltések könyvet, e-könyvet Szőröstül-bőröstül download MOBI, letöltések Szőröstül-bőröstül IPad, olvas Szőröstül-bőröstül MOBI, olvas Szőröstül-bőröstül DOC, ingyenes Szőröstül-bőröstül AWZ, Download e-könyvet Szőröstül-bőröstül iPad , ingyenes Szőröstül-bőröstül DJVU, Download Szőröstül-bőröstül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szőröstül-bőröstül DVD, olvas Szőröstül-bőröstül TXT, Book Szőröstül-bőröstül letöltések DJVU, Szőröstül-bőröstül letöltések könyvet ingyenes, Szőröstül-bőröstül letöltések könyvet pdf ingyenes, Szőröstül-bőröstül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szőröstül-bőröstül pdf ingyenes, Szőröstül-bőröstül letöltések könyvet epub ingyenes, Szőröstül-bőröstül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply