Szolgáltatásmarketing és -menedzsment

Kenesei Zsófia - Kolos Krisztina - Szolgáltatásmarketing és -menedzsment

"Mint gyakorló vállalatvezető Kenesei Zsófia és Kolos Krisztina Szolgáltatásmarketing és -menedzsment könyvének előző kiadását a mindennapokban üzleti kézikönyvként használom, legyen szó akár a patikakártya megújításáról, akár egy kiegészítő szolgáltatás bevezetéséről vagy egy hűségprogram indításáról. Az elmúlt évtized gyakorlata számomra is bebizonyította, hogy pénzben megtérülő befektetés az ügyfeleknek nyújtott minőségi szolgáltatás. Ezért is örülök, hogy a szerzők újraírták a könyvet, kiegészítve az elmúlt évek új ismereteivel és az internet lehetőségeinek részletes bemutatásával. Meggyőződésem, hogy ez a könyv nem hiányozhat az üzleti könyvtárak polcairól." – Dr. Lukács Marianna, Igazgató, Patikapénztár

"Kenesei Zsófia és Kolos Krisztina könyve nagyszerű összefoglalást ad a szolgáltatásmarketing és menedzsment aktuális kérdéseiről, rendszerezi és összefoglalja az internet világában egyre bonyolultabbá váló ismereteket. Segítséget ad ahhoz, hogy azonnal reagálni tudjunk a szervezetünket ért külső hatásokra, és képesek legyünk vevőink magas színvonalú kiszolgálására. A könyv központi gondolata – a minőségi szolgáltatás kialakítása – lehetőséget teremt minden vállalat számára, hogy biztosítsa vevői elégedettségét és hosszú távon nyereségessé tegye vállalkozását. Ajánlom ezt a könyvet minden szolgáltató ágazatban dolgozó szakembernek, akár stratégiai, akár napi munkája során kíván hasznosítható ismeretekhez jutni." – Kollin Gergely, Szállodaigazgató, Novotel Budapest Danube
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szolgáltatásmarketing és -menedzsment ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szolgáltatásmarketing és -menedzsment ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  472
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  900 gr
  ISBN:
  9786155303418
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2469045 / 1096065  TAGS:
  Online Szolgáltatásmarketing és -menedzsment ebook, könyvet Szolgáltatásmarketing és -menedzsment FB2, Download Szolgáltatásmarketing és -menedzsment PDF , Download Szolgáltatásmarketing és -menedzsment MOBI, Online Szolgáltatásmarketing és -menedzsment könyvet, ingyenes letöltések Szolgáltatásmarketing és -menedzsment IPhone, Online könyvet Szolgáltatásmarketing és -menedzsment PDF, ingyenes Szolgáltatásmarketing és -menedzsment DJVU, ingyenes letöltések Szolgáltatásmarketing és -menedzsment TXT, letöltések Szolgáltatásmarketing és -menedzsment RTF, Online Szolgáltatásmarketing és -menedzsment FB2 , e-könyvet Szolgáltatásmarketing és -menedzsment letöltések TXT, ingyenes Szolgáltatásmarketing és -menedzsment letöltések könyvet, e-könyvet Szolgáltatásmarketing és -menedzsment download MOBI, letöltések Szolgáltatásmarketing és -menedzsment IPad, olvas Szolgáltatásmarketing és -menedzsment MOBI, olvas Szolgáltatásmarketing és -menedzsment DOC, ingyenes Szolgáltatásmarketing és -menedzsment AWZ, Download e-könyvet Szolgáltatásmarketing és -menedzsment iPad , ingyenes Szolgáltatásmarketing és -menedzsment DJVU, Download Szolgáltatásmarketing és -menedzsment e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szolgáltatásmarketing és -menedzsment DVD, olvas Szolgáltatásmarketing és -menedzsment TXT, Book Szolgáltatásmarketing és -menedzsment letöltések DJVU, Szolgáltatásmarketing és -menedzsment letöltések könyvet ingyenes, Szolgáltatásmarketing és -menedzsment letöltések könyvet pdf ingyenes, Szolgáltatásmarketing és -menedzsment pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szolgáltatásmarketing és -menedzsment pdf ingyenes, Szolgáltatásmarketing és -menedzsment letöltések könyvet epub ingyenes, Szolgáltatásmarketing és -menedzsment ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply