Szobortánc

Barczikay Lilla - Szobortánc

Egy elfeledett idegen lépked végig a macskaköveken. Nem hagyja, hogy láncra vert érzései eluralkodjanak felette. De amikor szembe kell néznie családja gyűlöletével, húga balesetével, a város suttogásával, egyre nehezebb nyugodtnak maradnia. Márpedig nem lehet dühös, nem
félhet, mert akkor kitör a káosz. Elég egyetlen bizonytalan pillanat, hogy megremegjenek a város szobrai. Fellélegzik a kőszarvas, pislogni kezd az acélbika. Alig várják, hogy tombolhassanak.

Egy láthatatlan árny suhan a sötétben. Nem tartozik sehova, nincsenek emlékei, nincsenek tervei. Otthona az éjszaka, ami elrejti őt a kíváncsi szemek elől. Fogai feltépik a bőrt, körme véres csíkokat hagy áldozata testén. Érezni akar. Az izgalmat üldözi, ami véget vet a szívében kongó ürességnek.

Egyikük sem ismeri a másikat. Fogalmuk sincs róla, hogy sorsuk egybeforrt, és a válaszokat nem önmagukban, hanem egymásban kell keresni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szobortánc ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szobortánc ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9786155758010
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709392 / 1170967  TAGS:
  Online Szobortánc ebook, könyvet Szobortánc FB2, Download Szobortánc PDF , Download Szobortánc MOBI, Online Szobortánc könyvet, ingyenes letöltések Szobortánc IPhone, Online könyvet Szobortánc PDF, ingyenes Szobortánc DJVU, ingyenes letöltések Szobortánc TXT, letöltések Szobortánc RTF, Online Szobortánc FB2 , e-könyvet Szobortánc letöltések TXT, ingyenes Szobortánc letöltések könyvet, e-könyvet Szobortánc download MOBI, letöltések Szobortánc IPad, olvas Szobortánc MOBI, olvas Szobortánc DOC, ingyenes Szobortánc AWZ, Download e-könyvet Szobortánc iPad , ingyenes Szobortánc DJVU, Download Szobortánc e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szobortánc DVD, olvas Szobortánc TXT, Book Szobortánc letöltések DJVU, Szobortánc letöltések könyvet ingyenes, Szobortánc letöltések könyvet pdf ingyenes, Szobortánc pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szobortánc pdf ingyenes, Szobortánc letöltések könyvet epub ingyenes, Szobortánc ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply