Szobák


A Szobák delejes és izgalmas történet a bűntudatról, a szeretetről és a családi titkokról.

Meghal Richard Walker, a magányos pátriárka. Megérkezik az elidegenedett család – Caroline, a megkeseredett elvált feleség, Trenton, a zaklatott kamasz, Minna, az engesztelhetetlen lány -, hogy átvegyék az örökséget, egy sokszobás vidéki házat, és egy élet kacatjait.
Ám Walkerék nincsenek egyedül. A fojtogató falak között ott kísért Alice és Sandra, a rég halott asszonyok, akiknek nyughatatlan lelke örökre hozzá van kötve a házhoz. Alice és Sandra térért és emlékekért dulakodva, egymással marakodva és a saját életükre emlékezve lesik a családot. Bár a hangjukat nem hallani, a házzal üzennek, fűtőtestek sziszegésében, lépcsők recsegésében, kiégő villanykörtékkel.
Élőket és holtakat kísértenek a fájdalmas emlékek, amelyek vulkanikus erővel törnek a felszínre. Amikor megjelenik egy új kísértet, és kiderül, hogy Trenton tud beszélni vele, az élők és a holtak világa összeütközik, aminek robbanás lesz a vége.
Az elegánsan felépített és ragyogóan ütemezett Szobák lebilincselő és fantáziadús kísértethistória, ugyanakkor felejthetetlen és megrendítő családregény.

Lauren Oliver, a hazai és nemzetközi sikerű, harminc nyelvre lefordított Pánik, a Mielőtt elmegyek és a Delírium-trilógia – Delírium, Káosz, Rekviem – szerzője, a Pókok és az E.B. White-díjra jelölt Liesl és Po gyerekkönyvek írója a chicagói és a New York-i egyetemeken diplomázott. Ma a New York-i Brooklynban él.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szobák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szobák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789634060697
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2645487 / 1151171
  Translator:


  TAGS:
  Online Szobák ebook, könyvet Szobák FB2, Download Szobák PDF , Download Szobák MOBI, Online Szobák könyvet, ingyenes letöltések Szobák IPhone, Online könyvet Szobák PDF, ingyenes Szobák DJVU, ingyenes letöltések Szobák TXT, letöltések Szobák RTF, Online Szobák FB2 , e-könyvet Szobák letöltések TXT, ingyenes Szobák letöltések könyvet, e-könyvet Szobák download MOBI, letöltések Szobák IPad, olvas Szobák MOBI, olvas Szobák DOC, ingyenes Szobák AWZ, Download e-könyvet Szobák iPad , ingyenes Szobák DJVU, Download Szobák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szobák DVD, olvas Szobák TXT, Book Szobák letöltések DJVU, Szobák letöltések könyvet ingyenes, Szobák letöltések könyvet pdf ingyenes, Szobák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szobák pdf ingyenes, Szobák letöltések könyvet epub ingyenes, Szobák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply