Szó-játék


Az anyanyelvi gyakorló célja az anyanyelvi részkészségek, az olvasástechnika és a szövegértő olvasás fejlesztése. A munkafüzetet úgy állították össze, hogy azok a gyerekek is kedvtelve forgathassák, akik már gyorsabban, önállóbban tudnak dolgozni, emellett a nehezebben haladók is találjanak fejlettségi szintjüknek megfelelő feladatokat.
Az anyanyelvi gyakorló füzet alkalmas az otthoni gyakorlásra, hiszen a sok érdekes játék, rejtvény segítségével szinte észrevétlenül jutnak el a gyerekek a betűk birodalmába.

Az anyanyelvi gyakorló bármely tankönyvcsalád olvasókönyvéhez használható. Feladataival – melyeket a tanító differenciálásra is használhat, és otthoni gyakorlásra is alkalmasak – jól kiegészítheti azt az időszakot, amikor a tanulók már az összes nyomtatott kisbetűt ismerik, összeolvassák. Játékosan fejleszti az anyanyelvi részkészségeket, az olvasástechnikát,a szövegértő olvasást. A változatos gyakorlatok megkönnyítik az anyanyelv tanulását.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szó-játék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szó-játék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  43
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  5999553461640
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2118929 / 1104438
  Format:


  TAGS:
  Online Szó-játék ebook, könyvet Szó-játék FB2, Download Szó-játék PDF , Download Szó-játék MOBI, Online Szó-játék könyvet, ingyenes letöltések Szó-játék IPhone, Online könyvet Szó-játék PDF, ingyenes Szó-játék DJVU, ingyenes letöltések Szó-játék TXT, letöltések Szó-játék RTF, Online Szó-játék FB2 , e-könyvet Szó-játék letöltések TXT, ingyenes Szó-játék letöltések könyvet, e-könyvet Szó-játék download MOBI, letöltések Szó-játék IPad, olvas Szó-játék MOBI, olvas Szó-játék DOC, ingyenes Szó-játék AWZ, Download e-könyvet Szó-játék iPad , ingyenes Szó-játék DJVU, Download Szó-játék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szó-játék DVD, olvas Szó-játék TXT, Book Szó-játék letöltések DJVU, Szó-játék letöltések könyvet ingyenes, Szó-játék letöltések könyvet pdf ingyenes, Szó-játék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szó-játék pdf ingyenes, Szó-játék letöltések könyvet epub ingyenes, Szó-játék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply