Sznobbarométer


A Sznobbarométerből bárki napok alatt elsajátíthatja a viselkedés alapvető fortélyait, nem kell odafigyelnie nehezen bemagolható kifejezésekre, kiejthetetlen külföldi szavak ezreire, amelyeknek még a jelentése sem világos a számára. Ebben a gyakorlatias könyvben minden szó, amely fontos lehet a Feltörekvő életvitelében, mostantól kezdve Nagybetűvel van jelezve. Tehát akinek nincs annyi ideje, hogy figyelmesen végigolvassa ezt a nem túl sok oldalt, csak megjelöli színes kihúzóval a számára fontos Nagybetűs Szavakat a szövegben, és ezzel máris elkészült a saját Sznoblistája. Ráadásul a könyvben használt idegen szavak mellett az olvasó mindig talál megfelelő magyarázatot, így később kényelmesen, tetszés szerint állíthatja össze testre szabott, célirányos Szókincstárát.
Az ajánlásokat praktikus (ötletes) Tippek (javaslatok, tanácsok) egészítik ki.
Például így:

Tipp:
Ha tudja már a jelentésüket, használja bátran és gyakran az idegen szavakat, mert ezek emelkedetté teszik kifejezési módját,
és megkülönböztetik Önt a tudatlan pórnéptől.

A Sznobbarométer megjelenésével egy csapásra vége azoknak az időknek, amikor csak egy Szűk Elit (különlegesen Előkelő Társadalmi Réteg) gyermekeinek adatott meg a kiváltság, hogy azt az évekig külföldi egyetemeken magukba szívott Műveltséget és Nyelvtudást, Stílust (a magatartás jellemző jegyeit) és Eleganciát (választékos nagyvilágiságot) fitogtathassák,
amelynek Ön, Nyájas Olvasó pár nap alatt a birtokában lehet. Ebben a pillanatban talán még fel sem fogja, mekkora segítség az, hogy ízlésvilágát nem saját magának kell kialakítania. Ehhez rendelkezésére áll a könyv végén található Klassz- és Snassz-lista, a kötelezően elsajátítandó és kötelezően elutasítandó dolgok felsorolása is. Ez a két fejezet a beavatottak biztonságával vezeti Önt jövendő véleményének kialakításában, fontos döntéseinek meghozásában. Bizonyos szavakat kiemelten, többször és több helyen olvashat majd e könyvben. Ezek azok a Kulcsszavak, amelyek a Feltörekvő mindennapi
életét meghatározzák. Ezen szavak birtokában, legyen szó Utazásról, Börzéről, Borokról, Öltözködésről, Ingatlanról, vagy Golfról -, Ön nem jön többé zavarba, és megállja a helyét a Legelegánsabb (legnagyvilágibb) Társaságban is. Forgassa
ezt az értékes útmutatót lehetőleg mindennap, olvassa el egymás után többször is, esetleg éjszakára tegye a feje alá. A Nagybetűs Szavakat tanulja meg kívülről, és tartsa magát minden esetben a könyv ajánlásaihoz. Így az áhított Magánéleti, vagy Társadalmi Felemelkedés, Siker és Elismerés hamarabb lesz az Ön osztályrésze, mint gondolná.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sznobbarométer ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sznobbarométer ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  112
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789635491339
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2084914 / 1009023  TAGS:
  Online Sznobbarométer ebook, könyvet Sznobbarométer FB2, Download Sznobbarométer PDF , Download Sznobbarométer MOBI, Online Sznobbarométer könyvet, ingyenes letöltések Sznobbarométer IPhone, Online könyvet Sznobbarométer PDF, ingyenes Sznobbarométer DJVU, ingyenes letöltések Sznobbarométer TXT, letöltések Sznobbarométer RTF, Online Sznobbarométer FB2 , e-könyvet Sznobbarométer letöltések TXT, ingyenes Sznobbarométer letöltések könyvet, e-könyvet Sznobbarométer download MOBI, letöltések Sznobbarométer IPad, olvas Sznobbarométer MOBI, olvas Sznobbarométer DOC, ingyenes Sznobbarométer AWZ, Download e-könyvet Sznobbarométer iPad , ingyenes Sznobbarométer DJVU, Download Sznobbarométer e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sznobbarométer DVD, olvas Sznobbarométer TXT, Book Sznobbarométer letöltések DJVU, Sznobbarométer letöltések könyvet ingyenes, Sznobbarométer letöltések könyvet pdf ingyenes, Sznobbarométer pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sznobbarométer pdf ingyenes, Sznobbarométer letöltések könyvet epub ingyenes, Sznobbarométer ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply