Szmirkó

Bökös Borbála - Szmirkó

Szmirkó, a dacos – félig tündér, félig ember – kisfiú folyton kalamajkába keveredik. Nincs még varázsereje, ezért a többiek csúfolják – mintha az egész világ összeesküdött volna ellene. Elszökik, hogy megkeresse soha nem látott édesapját – az emberek világában.

Hű társa, Babuk, a csalafinta szipolymacska is osztozik kalandjaiban, és hamarosan új barátokra is szert tesznek. Hősünk Hokka, az árulóvá lett, de jobb sorsra érdemes tűzsólyom segítségével átjut Hargad hegyén, Hetedhét Szeglet sűrű rengetegén, s valóban sikerül átkelnie a varázsföldet határoló folyón is. Közben édesanyja is a fiú nyomába ered, viszont előtte még tiltott mágiacseréhez folyamodik.

Az események sodrában hamarosan kiderül, hogy Szmirkó gondjai eltörpülnek a Tündérföldet fenyegető veszély mellett, ám visszaút nincs: neki kell szembeszállnia a gonosz erőkkel. Vajon mi történik, ha a két világ határát végleg felszámolják, és az egyik fél a mágiát, a másik pedig a technikai vívmányokat kaparintja meg? Elérkezik a pillanat, amikor egy egész birodalom, varázslók, tündérek, manók és tűzsólymok sorsa egyetlen tizenkét éves tündérgyerek talpraesettségén és bátorságán múlik.

Bökös Borbála Nagyváradon született 1981-ben. Bölcsész végzettségét a Nagyváradi Állami Egyetemen szerezte, majd a Debreceni Egyetemen doktori fokozatot szerzett. Jelenleg Nagyváradon él és a Partiumi Keresztény Egyetem angol nyelv és irodalom szakán tanít. Számos irodalmi pályázaton vett rész, novellái, meséi megjelentek magazinokban, antológiákban, de kipróbálta magát forgatókönyvírásban is. Szenvedélye a mesélés, és a kitalált történetek által a szórakoztatás. Leginkább a történelmi kalandregények, illetve az ifjúsági fantasy, historizáló fantasy írása áll hozzá a legközelebb. Tervei között szerepel több ifjúsági regény írása, első mesekönyve, a Szmirkó a Pongrác kiadó gondozásában jelenik meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szmirkó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szmirkó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  800 gr
  ISBN:
  9786155131691
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2654168 / 1153049
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Szmirkó ebook, könyvet Szmirkó FB2, Download Szmirkó PDF , Download Szmirkó MOBI, Online Szmirkó könyvet, ingyenes letöltések Szmirkó IPhone, Online könyvet Szmirkó PDF, ingyenes Szmirkó DJVU, ingyenes letöltések Szmirkó TXT, letöltések Szmirkó RTF, Online Szmirkó FB2 , e-könyvet Szmirkó letöltések TXT, ingyenes Szmirkó letöltések könyvet, e-könyvet Szmirkó download MOBI, letöltések Szmirkó IPad, olvas Szmirkó MOBI, olvas Szmirkó DOC, ingyenes Szmirkó AWZ, Download e-könyvet Szmirkó iPad , ingyenes Szmirkó DJVU, Download Szmirkó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szmirkó DVD, olvas Szmirkó TXT, Book Szmirkó letöltések DJVU, Szmirkó letöltések könyvet ingyenes, Szmirkó letöltések könyvet pdf ingyenes, Szmirkó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szmirkó pdf ingyenes, Szmirkó letöltések könyvet epub ingyenes, Szmirkó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply