Szívtipró


Tom a jóképű fiatal pap egy forró nyári napon a gyóntatószékben várja a bűneiket megbánó hívőket. Már éppen menni készül, amikor a fülkébe egy férfi lép, aki Szívtipróként mutakozik be, és gyónni kezd. A férfiról kiderül, hogy többszörös gyilkos, és túl sok mindent tud Tomról. Gyónását azzal fejezi be, hogy következő áldozata Tom gyönyörű húga, Laurant. Tom segítségül hívja az FBI-nál dolgozó gyerekkori barátját, Nicket, aki ettől kezdve Laurant testőre lesz. Amikor Szívtipró ismét jelentkezik azzal, hogy nem bírta kivárni, míg elkaphatja Laurant-t, és addig is meg kellett ölnie egy másik nőt, a holttest felfedezése után az FBI is bekapcsolódik a nyomozásba. Szívtipró egy magnókazettát is eljuttat a rendőrségre, melyen a meggyilkot nő halálsikolyai hallhatók.Nick és Laurant eközben eljátsszák az amerikai kisváros lakóinak, hogy jegyben járnak, annak érdekében, hogy kiugrasszák a gyilkost rejtekhelyéről. A színjáték egy idő után azonban már nem színjáték, ugyanis a két fiatal között mély, szenvedélyes szerelem szövődik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szívtipró ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szívtipró ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  446
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789639421493
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2153878 / 1033462
  Translator:


  TAGS:
  Online Szívtipró ebook, könyvet Szívtipró FB2, Download Szívtipró PDF , Download Szívtipró MOBI, Online Szívtipró könyvet, ingyenes letöltések Szívtipró IPhone, Online könyvet Szívtipró PDF, ingyenes Szívtipró DJVU, ingyenes letöltések Szívtipró TXT, letöltések Szívtipró RTF, Online Szívtipró FB2 , e-könyvet Szívtipró letöltések TXT, ingyenes Szívtipró letöltések könyvet, e-könyvet Szívtipró download MOBI, letöltések Szívtipró IPad, olvas Szívtipró MOBI, olvas Szívtipró DOC, ingyenes Szívtipró AWZ, Download e-könyvet Szívtipró iPad , ingyenes Szívtipró DJVU, Download Szívtipró e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szívtipró DVD, olvas Szívtipró TXT, Book Szívtipró letöltések DJVU, Szívtipró letöltések könyvet ingyenes, Szívtipró letöltések könyvet pdf ingyenes, Szívtipró pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szívtipró pdf ingyenes, Szívtipró letöltések könyvet epub ingyenes, Szívtipró ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply