Szívtanácsadó

Ruediger Schache - Szívtanácsadó

Szerelmi élete, kapcsolatai és párkapcsolatai a szívében rejlő erőket követik. Ha felismerte, hogy kapcsolatai nem véletlenül alakulnak úgy, ahogyan alakulnak, hanem meghatározott erők és mechanizmusok befolyásolják őket, felmerülhet önben a kérdés: Hogyan tudnám úgy megváltoztatni ezeket az erőket, hogy megtapasztalhassam a valódi szerelmet, az élet értelmét és a boldogságot? Ruediger Schache hét felismerésen keresztül vezeti el Önt ezekhez a rejtett erőkhöz. A felismerések világossággal töltik meg az életét, és segítik, hogy elengedje a régi és nem szeretett dolgokat, hogy meghallja szíve vallomását, s így megteremtse életében az igaz szeretet lehetőségét. Ruediger Schache immár világhírű bestsellerében, a Szívmágnesben a kapcsolatokban működő titkos belső törvényeket és mechanizmusokat fejtette ki. A Szívtanácsadó továbblép, hogy kiderítse, melyek azok a konkrét módszerek és változtatások, amelyektől hirtelen más emberek fognak vonzódni hozzánk, megváltoznak a kapcsolataink, és amelyekre munkahelyi környezetünk is érezhetően reagálni fog. Másokra gyakorolt hatásunkat nem csak belső vágyaink és álmaink határozzák meg, hanem a külső erők is, hiszen a bent és a kint soha nem választhatók el egymástól. Gyakran olyan dolgok is befolyásolják a kisugárzásunkat, amelyeknek nem vagyunk tudatában. A Szívtanácsadó hét felismeréssel segíti önt a boldog kapcsolatok és élet felé vezető úton. Tudatos és tiszta kisugárzással szívének legmélyebb vágyai is teljesülhetnek. – A szerzőről: Ruediger Schache tudatkutató, író, szabadúszó újságíró és életvezetési tanácsadó. Közgazdasági és pszichológiai tanulmányai után évekig Németország egyik legsikeresebb ipari vállalatának volt az igazgatója. Ma újságíróként és íróként tevékenykedik. Beutazta az Egyesült Államokat, Mexikót, Ázsiát és Brazíliát, és közben számos képzésen és kezdeményezésben vett részt, aminek köszönhetően mély és átfogó szemléletmódot sajátított el az életről. Könyvek, szemináriumok, előadások és tanácsadások formájában adja át tudását az embereknek. A Szívmágnes 2009-ben jelent meg, ezt követte 2010-ben az Igazságot rejtő 7 fátyol, majd 2011-ben az Életünk titkos terve.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szívtanácsadó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szívtanácsadó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789635287437
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231184 / 1085772  TAGS:
  Online Szívtanácsadó ebook, könyvet Szívtanácsadó FB2, Download Szívtanácsadó PDF , Download Szívtanácsadó MOBI, Online Szívtanácsadó könyvet, ingyenes letöltések Szívtanácsadó IPhone, Online könyvet Szívtanácsadó PDF, ingyenes Szívtanácsadó DJVU, ingyenes letöltések Szívtanácsadó TXT, letöltések Szívtanácsadó RTF, Online Szívtanácsadó FB2 , e-könyvet Szívtanácsadó letöltések TXT, ingyenes Szívtanácsadó letöltések könyvet, e-könyvet Szívtanácsadó download MOBI, letöltések Szívtanácsadó IPad, olvas Szívtanácsadó MOBI, olvas Szívtanácsadó DOC, ingyenes Szívtanácsadó AWZ, Download e-könyvet Szívtanácsadó iPad , ingyenes Szívtanácsadó DJVU, Download Szívtanácsadó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szívtanácsadó DVD, olvas Szívtanácsadó TXT, Book Szívtanácsadó letöltések DJVU, Szívtanácsadó letöltések könyvet ingyenes, Szívtanácsadó letöltések könyvet pdf ingyenes, Szívtanácsadó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szívtanácsadó pdf ingyenes, Szívtanácsadó letöltések könyvet epub ingyenes, Szívtanácsadó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply