Szíved helyén épül már a Halálcsillag

Cserna-Szabó András - Szíved helyén épül már a Halálcsillag

Unortodox love story.
Emlék Bundás egy nyugodtnak induló vasárnap délután kedvenc férfimagazinjából arról értesül, hogy a szerelem kialakulásáért a feniletilamin nevű hormon a felelős, s hogy pontosan hétféle szerelem létezik. Mire a cikk végére ér, már tajtékzik a dühtől, és ordít: micsoda hazugság, hiszen csakis egyféle van, az elvakult, buta, üres szerelem, ami csak szenvedély és csak rabság. A többi habkönnyű neurózis, polgári házasság, semmi egyéb. Az már az élet humorérzékét dicséri, hogy ebben a pillanatban megcsörren a telefonja, és éppen az a nő keresi, aki elhagyta, és akinek az emlékétől nem tud szabadulni.
A regény a vak szenvedélyek karneválja. A fekete szerelem végigsöpör a budapesti Király utcán, Kolozsváron, Pécsen, az adriai tengerparton. Nemet változtató macsó, japán karddal hadonászó írósztár, bánatevésbe menekülő mizantróp apa, transzvesztita szerelemdémon és persze a westernt író főhős kergeti a boldogság kék madarát, vagy ahogy a könyv fogalmazza újra a toposzt: a szerelem pöttyös lasztiját. Mindeközben a Vadnyugaton is zajlik az élet: ármány és szerelem, bűn és bűnhődés, árulás és bosszú. A legendás Mocskos Tizenegyek Bandája az enyészeté lesz, kőkemény gengszterszívek törnek ripityára, de azért Blacklord messze földön híres kuplerájának (Eldorádó Kéjház) szalonjában minden hajnalban felcsendül a Szamár-induló…A Könyv Magyarul!


Letöltések Szíved helyén épül már a Halálcsillag ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szíved helyén épül már a Halálcsillag ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  362
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789631430066
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2234204 / 1088923  TAGS:
  Online Szíved helyén épül már a Halálcsillag ebook, könyvet Szíved helyén épül már a Halálcsillag FB2, Download Szíved helyén épül már a Halálcsillag PDF , Download Szíved helyén épül már a Halálcsillag MOBI, Online Szíved helyén épül már a Halálcsillag könyvet, ingyenes letöltések Szíved helyén épül már a Halálcsillag IPhone, Online könyvet Szíved helyén épül már a Halálcsillag PDF, ingyenes Szíved helyén épül már a Halálcsillag DJVU, ingyenes letöltések Szíved helyén épül már a Halálcsillag TXT, letöltések Szíved helyén épül már a Halálcsillag RTF, Online Szíved helyén épül már a Halálcsillag FB2 , e-könyvet Szíved helyén épül már a Halálcsillag letöltések TXT, ingyenes Szíved helyén épül már a Halálcsillag letöltések könyvet, e-könyvet Szíved helyén épül már a Halálcsillag download MOBI, letöltések Szíved helyén épül már a Halálcsillag IPad, olvas Szíved helyén épül már a Halálcsillag MOBI, olvas Szíved helyén épül már a Halálcsillag DOC, ingyenes Szíved helyén épül már a Halálcsillag AWZ, Download e-könyvet Szíved helyén épül már a Halálcsillag iPad , ingyenes Szíved helyén épül már a Halálcsillag DJVU, Download Szíved helyén épül már a Halálcsillag e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szíved helyén épül már a Halálcsillag DVD, olvas Szíved helyén épül már a Halálcsillag TXT, Book Szíved helyén épül már a Halálcsillag letöltések DJVU, Szíved helyén épül már a Halálcsillag letöltések könyvet ingyenes, Szíved helyén épül már a Halálcsillag letöltések könyvet pdf ingyenes, Szíved helyén épül már a Halálcsillag pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szíved helyén épül már a Halálcsillag pdf ingyenes, Szíved helyén épül már a Halálcsillag letöltések könyvet epub ingyenes, Szíved helyén épül már a Halálcsillag ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply