Színházi szótár

Patrice Pavis - Színházi szótár

Ennek a szótárnak, melyet az olvasó a kezében tart, máig három francia (1980, 1987, 1997) és legalább tucatnyi idegen nyelvű kiadása jelent meg. A kötet a dramaturgia, az esztétika, a szemiológia és a színházi antropológia főbb kérdéseit járja körül, mindeközben történeti, elméleti és gyakorlati áttekintést nyújt a színház-művészetről. A szöveg és elődáselemzés kulcsfogalmainak meghatározásához és illusztrálásához mind a klasszikus drámairodalomból mind pedig a kortárs színpadi gyakorlatból igyekszik példákat meríteni. A szerző a színház más kultúrákkal és művészeti ágakkal való kapcsolódásainak bemutatásával a drámai szövegek és a színházi előadások sokoldalú megközelítésének lehetőségére hívja fel a figyelmet.
A kötet, amelyet tematikus mutató és gazdag bibliográfia egészít ki, nem csak a szakmabeliek, de a lelkes amatőrök, a kritikusok és a nézők számára is hasznos kézikönyvül szolgálhat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Színházi szótár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Színházi szótár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  552
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  796 gr
  ISBN:
  9789637343742
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2172923 / 1078690
  Translator:


  TAGS:
  Online Színházi szótár ebook, könyvet Színházi szótár FB2, Download Színházi szótár PDF , Download Színházi szótár MOBI, Online Színházi szótár könyvet, ingyenes letöltések Színházi szótár IPhone, Online könyvet Színházi szótár PDF, ingyenes Színházi szótár DJVU, ingyenes letöltések Színházi szótár TXT, letöltések Színházi szótár RTF, Online Színházi szótár FB2 , e-könyvet Színházi szótár letöltések TXT, ingyenes Színházi szótár letöltések könyvet, e-könyvet Színházi szótár download MOBI, letöltések Színházi szótár IPad, olvas Színházi szótár MOBI, olvas Színházi szótár DOC, ingyenes Színházi szótár AWZ, Download e-könyvet Színházi szótár iPad , ingyenes Színházi szótár DJVU, Download Színházi szótár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Színházi szótár DVD, olvas Színházi szótár TXT, Book Színházi szótár letöltések DJVU, Színházi szótár letöltések könyvet ingyenes, Színházi szótár letöltések könyvet pdf ingyenes, Színházi szótár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Színházi szótár pdf ingyenes, Színházi szótár letöltések könyvet epub ingyenes, Színházi szótár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply