Színdinamika


Ez a könyv a szín, az ember és a környezet viszonyával foglalkozó új tudomány, a színdinamika legújabb eredményeinek rendszerezett összefoglalása. Megismerteti az olvasót az alapvető színtani összefüggésekkel, a színkeveréssel, a különböző színrendszerekkel, közöttük az esztétikailag egyenletes színtérre épülő Coloroid-színrendszerrel, a színrendszer, tetervezésben való hayználatával, színharmónia-eggyüttesek létrehozásával, a szín térérzet-módosító, funkciókifejező és még sok más tulajdonságával. Foglalkozik történelmi korok, különböző népek, egyes embercsoportok színpreferenciájával, színasszociációkkal, színszimbólum-rendszerekkel, a színek á pszichoszomatikus hatásaival, a színmegjelenés és a világítás kapcsolatával, a színtervezés módszereivel. A szerző a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Nemzetközi Színtudományi Akadémia nyugalmazott tanára, a műszaki tudomány doktora, nemzetközileg ismert festőművész, színes környezettervez , színkutató, aki könyvében 40 évi munkássága eredményeit adja közre.A Könyv Magyarul!


Letöltések Színdinamika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Színdinamika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  510
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1070 gr
  ISBN:
  9789630580274
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2101357 / 1014709  TAGS:
  Online Színdinamika ebook, könyvet Színdinamika FB2, Download Színdinamika PDF , Download Színdinamika MOBI, Online Színdinamika könyvet, ingyenes letöltések Színdinamika IPhone, Online könyvet Színdinamika PDF, ingyenes Színdinamika DJVU, ingyenes letöltések Színdinamika TXT, letöltések Színdinamika RTF, Online Színdinamika FB2 , e-könyvet Színdinamika letöltések TXT, ingyenes Színdinamika letöltések könyvet, e-könyvet Színdinamika download MOBI, letöltések Színdinamika IPad, olvas Színdinamika MOBI, olvas Színdinamika DOC, ingyenes Színdinamika AWZ, Download e-könyvet Színdinamika iPad , ingyenes Színdinamika DJVU, Download Színdinamika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Színdinamika DVD, olvas Színdinamika TXT, Book Színdinamika letöltések DJVU, Színdinamika letöltések könyvet ingyenes, Színdinamika letöltések könyvet pdf ingyenes, Színdinamika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Színdinamika pdf ingyenes, Színdinamika letöltések könyvet epub ingyenes, Színdinamika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply