Szinbio

Alan Leslie Horvitz - Szinbio

"A szintetikus biológia – vagyis a szinbio – az új generációs biológia. (…) A tudósok ma már képesek kigondolni, átírni és átrendezni a DNS-kódot úgy, hogy konkrét funkciókra használható biológiai eszközöket hozzanak létre, amelyeket az anyatermészetnek soha nem állt szándékában megalkotni…"

Seth, a tehetséges fiatal genetikus magánélete romokban, a pályája csak nem akar felfelé ívelni. Amikor eleget tesz új ügyfele megbízásának, és régi egyetemi professzora rejtélyes körülmények közt meghal, az ő ajtaján pedig egy FBI-ügynök kopog, beigazolódik a gyanúja: belecsöppent valamibe, amibe nem kellett volna.
Eugenie sosem kérdezi, mire használják a politikai-gazdasági elit tagjaitól általa beszerzett DNS-mintákat – munkáját busásan megfizetik, ő pedig egyszerűen élvezi a jólétet. Míg egy nap baki csúszik az egyik akcióba, és megkezdődik a vesszőfutása. A lány, aki úgy vált személyiséget, mint más alsóneműt, rádöbben, hogy a bűnözői hierarchia csúcsán állóknak dolgozni nem éppen életbiztosítás.
A maga módján a biohacker és a szélhámosnő is nyomozni kezd. És a szálak egészen Észak-Koreáig vezetnek – miközben az idő szorít, az elnök élete veszélyben van.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szinbio ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szinbio ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  462
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  422 gr
  ISBN:
  9789636355951
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692584 / 1162425
  Translator:


  TAGS:
  Online Szinbio ebook, könyvet Szinbio FB2, Download Szinbio PDF , Download Szinbio MOBI, Online Szinbio könyvet, ingyenes letöltések Szinbio IPhone, Online könyvet Szinbio PDF, ingyenes Szinbio DJVU, ingyenes letöltések Szinbio TXT, letöltések Szinbio RTF, Online Szinbio FB2 , e-könyvet Szinbio letöltések TXT, ingyenes Szinbio letöltések könyvet, e-könyvet Szinbio download MOBI, letöltések Szinbio IPad, olvas Szinbio MOBI, olvas Szinbio DOC, ingyenes Szinbio AWZ, Download e-könyvet Szinbio iPad , ingyenes Szinbio DJVU, Download Szinbio e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szinbio DVD, olvas Szinbio TXT, Book Szinbio letöltések DJVU, Szinbio letöltések könyvet ingyenes, Szinbio letöltések könyvet pdf ingyenes, Szinbio pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szinbio pdf ingyenes, Szinbio letöltések könyvet epub ingyenes, Szinbio ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply