Szigorúan bizalmas

Imre Zoltán (Szerk.) - Ring Orsolya (Szerk.) - Szigorúan bizalmas

A második világháború utáni évtizedekben Magyarország kulturális élete és ezen belül a Nemzeti Színház szerepe alapvetően megváltozott. A színházak államosításával (1949) a kultúrpolitika az állami szubvencióért cserébe a színházat is alárendelte a politikai propagandának. A dokumentumkötet célja, hogy a közgyűjteményekben, levéltárakban fellelt források révén mutassa be a Kádár-kori színházirányítás rendszerét, az ideológia és a politikai elvárások alakulását a művészettel, a színházzal, különösen a Nemzeti Színházzal szemben. A kötet másik célja, hogy közreadja a Nemzeti Színház épületének elhelyezése körül kialakult politikai diskurzus elemzéséhez szükséges alapvető dokumentumokat, bemutassa a színház Blaha Lujza téri épületének lebontására, illetve az új színházépület elhelyezésére és felépítésére vonatkozó jelentősebb iratokat. Reméljük, hogy az itt megjelenő több, mint nyolcvan dokumentum, melynek többségét most először veheti kézbe az olvasó, hozzásegíti az érdeklődőt a hazai kultúrtörténet és színháztörténet eme korszakának megismeréséhez, és lehetőséget ad a Kádár-rendszerrel való szembenézésre is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szigorúan bizalmas ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szigorúan bizalmas ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  517
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  870 gr
  ISBN:
  9786155047107
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2217494 / 1073461  TAGS:
  Online Szigorúan bizalmas ebook, könyvet Szigorúan bizalmas FB2, Download Szigorúan bizalmas PDF , Download Szigorúan bizalmas MOBI, Online Szigorúan bizalmas könyvet, ingyenes letöltések Szigorúan bizalmas IPhone, Online könyvet Szigorúan bizalmas PDF, ingyenes Szigorúan bizalmas DJVU, ingyenes letöltések Szigorúan bizalmas TXT, letöltések Szigorúan bizalmas RTF, Online Szigorúan bizalmas FB2 , e-könyvet Szigorúan bizalmas letöltések TXT, ingyenes Szigorúan bizalmas letöltések könyvet, e-könyvet Szigorúan bizalmas download MOBI, letöltések Szigorúan bizalmas IPad, olvas Szigorúan bizalmas MOBI, olvas Szigorúan bizalmas DOC, ingyenes Szigorúan bizalmas AWZ, Download e-könyvet Szigorúan bizalmas iPad , ingyenes Szigorúan bizalmas DJVU, Download Szigorúan bizalmas e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szigorúan bizalmas DVD, olvas Szigorúan bizalmas TXT, Book Szigorúan bizalmas letöltések DJVU, Szigorúan bizalmas letöltések könyvet ingyenes, Szigorúan bizalmas letöltések könyvet pdf ingyenes, Szigorúan bizalmas pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szigorúan bizalmas pdf ingyenes, Szigorúan bizalmas letöltések könyvet epub ingyenes, Szigorúan bizalmas ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply