Szexügyek


Ez a mű a szex egészséges, természetes, ártatlan és minden bűntudattól, illetve elfojtástól mentes lehetőségével kecsegteti az olvasót. Míg az egyéb munkák általában különféle technikákat és szexuális játékokat kínálnak számunkra, Osho a szex mélyebb, lélektani és spirituális dimenzióiba enged bepillantást. A szexet az ember egyetlen energiájaként, életenergiaként értelmezi, és úgy véli, csak rajtunk áll, mihez kezdünk ezzel az energiával, és hogyan használjuk.
Az emberek évszázadok óta csupán egyfajta elfojtott szexuális életet élnek. Osho látásmódja most lehetőséget ad arra, hogy a szex által újrateremtsd, megújítsd önmagad, felismerd a tudatosság magasabb szintjeit. Ha elkezded életre hívni ezeket a magasabb szinteket, lassacskán megszűnik a szex megszokott módja iránt tanúsított érdeklődésed, mivel az életnél sokkal hatalmasabb dolgot hozol létre: tudatosságot teremtesz.
Tudod-e, miért vágysz a szexre? Mert orgazmus közben megszűnik az ego és az idő, időtlen pillanatot élsz át, amely ablakot nyit a megvilágosodásra. Osho célja nem az, hogy megtagadd a szexet, hanem hogy meghaladd azt, vagyis nemi aktus nélkül is eljuss az egótlanság, a megvilágosodás állapotába.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szexügyek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szexügyek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  354
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9635288603
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2082645 / 1008248  TAGS:
  Online Szexügyek ebook, könyvet Szexügyek FB2, Download Szexügyek PDF , Download Szexügyek MOBI, Online Szexügyek könyvet, ingyenes letöltések Szexügyek IPhone, Online könyvet Szexügyek PDF, ingyenes Szexügyek DJVU, ingyenes letöltések Szexügyek TXT, letöltések Szexügyek RTF, Online Szexügyek FB2 , e-könyvet Szexügyek letöltések TXT, ingyenes Szexügyek letöltések könyvet, e-könyvet Szexügyek download MOBI, letöltések Szexügyek IPad, olvas Szexügyek MOBI, olvas Szexügyek DOC, ingyenes Szexügyek AWZ, Download e-könyvet Szexügyek iPad , ingyenes Szexügyek DJVU, Download Szexügyek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szexügyek DVD, olvas Szexügyek TXT, Book Szexügyek letöltések DJVU, Szexügyek letöltések könyvet ingyenes, Szexügyek letöltések könyvet pdf ingyenes, Szexügyek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szexügyek pdf ingyenes, Szexügyek letöltések könyvet epub ingyenes, Szexügyek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply