Szex, pénz, boldogság és halál


A szex, pénz, boldogság és halál gondolata nemcsak Dosztojevszkij gyűlölködő hősét foglalkoztatja, aki elrontott élete egérlyukából írja feljegyzéseit, hanem korunk tevékeny, gazdag és sikeres cégvezetőit is, akikre Manfréd Kets de Vries e művében gyakorta hivatkozik.
A szex, pénz, boldogság és halál kérdései évezredek óta minden embert érintenek, akár nehéz sorsú, akár szerencsés és jómódú, vagy elmélyült tudású, mint a könyv szerzője. Tudást kínál ez a kötet, nem csodaszert; olyan megfontolandó szempontokat, amelyekkel javíthatunk az életünk minőségén, ahogyan felfogjuk ügyeinket, önmagunkat és másokat. Ha megszívleljük tanácsait, jobbá tehetjük céljainkat és életünket.
A szerző e művében sokrétű gyakorlati tapasztalataiból és pszichológiai ismereteiből származó tanácsait bibliai és irodalmi idézetekkel, aforizmákkal, sőt tréfás, de tanulságos adomákkal támasztja alá. Ezek szerint jobban járunk, ha döntéseink hosszabb távú és nem szándékolt következményeivel is törődünk, ami tetteink hevében sokszor elsikkad, ha azt is figyelembe vesszük, hogy milyen hatást gyakorolnak ránk és másokra. Azt sugallja, ne áldozzuk fel jelenünk Örömeit jövőnk reális vagy irreális céljaiért, ugyanakkor a közeli sikerek csábítása se feledtesse velünk a lehetséges távoliakat. Főként ne essünk a pénz hajszolásának hideglelős csapdájába. Boldogabbak lehetünk, ha szerelmi kapcsolatunkat nem pusztán a szex vagy az uralkodás vágya jellemzi. És végezetül: elfogadhatjuk halálunkat, ha időben rendezzük dolgainkat. Külső és belső békénk valójában nem a mindennapos sikereken, hanem emberi méltóságunk megteremtésén és megőrzésén múlik.
Helmich DezsőA Könyv Magyarul!


Letöltések Szex, pénz, boldogság és halál ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szex, pénz, boldogság és halál ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  375
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9789639912090
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2199285 / 1052359
  Translator:


  TAGS:
  Online Szex, pénz, boldogság és halál ebook, könyvet Szex, pénz, boldogság és halál FB2, Download Szex, pénz, boldogság és halál PDF , Download Szex, pénz, boldogság és halál MOBI, Online Szex, pénz, boldogság és halál könyvet, ingyenes letöltések Szex, pénz, boldogság és halál IPhone, Online könyvet Szex, pénz, boldogság és halál PDF, ingyenes Szex, pénz, boldogság és halál DJVU, ingyenes letöltések Szex, pénz, boldogság és halál TXT, letöltések Szex, pénz, boldogság és halál RTF, Online Szex, pénz, boldogság és halál FB2 , e-könyvet Szex, pénz, boldogság és halál letöltések TXT, ingyenes Szex, pénz, boldogság és halál letöltések könyvet, e-könyvet Szex, pénz, boldogság és halál download MOBI, letöltések Szex, pénz, boldogság és halál IPad, olvas Szex, pénz, boldogság és halál MOBI, olvas Szex, pénz, boldogság és halál DOC, ingyenes Szex, pénz, boldogság és halál AWZ, Download e-könyvet Szex, pénz, boldogság és halál iPad , ingyenes Szex, pénz, boldogság és halál DJVU, Download Szex, pénz, boldogság és halál e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szex, pénz, boldogság és halál DVD, olvas Szex, pénz, boldogság és halál TXT, Book Szex, pénz, boldogság és halál letöltések DJVU, Szex, pénz, boldogság és halál letöltések könyvet ingyenes, Szex, pénz, boldogság és halál letöltések könyvet pdf ingyenes, Szex, pénz, boldogság és halál pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szex, pénz, boldogság és halál pdf ingyenes, Szex, pénz, boldogság és halál letöltések könyvet epub ingyenes, Szex, pénz, boldogság és halál ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply