Szétszórt elmék

Dr. Máté Gábor - Szétszórt elmék

Népbetegség a figyelemzavar és a hiperaktivitás? Vagy csak a gyerekek szenvednek tőle? Honnan ered és hogyan gyógyítható?
Máté Gábor nemcsak magát tartja figyelemzavarosnak, de három gyermekét is hiperaktív figyelemzavarral diagnosztizálták. Nem csoda hát, ha a téma mélyére akart látni, és meg akarta ismerni a betegség eredetét, hogy közelebb kerüljön a gyógyításához is. A Szétszórt elmék teljesen új szemlélettel közelíti meg a témát, és új módszereket kínál, hogy segítsen azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akiknek nap mint nap meg kell küzdeniük a figyelemzavar és a hiperaktivitás okozta gondokkal.
A Szétszórt elmékben Máté Gábor
– Bebizonyítja, hogy a figyelemzavar nem örökletes betegség, hanem visszafordítható károsodás.
– Elmagyarázza, hogy a figyelemzavaros agyban az érzelmek és a figyelem kontrolljáért felelős területek nem fejlődnek ki kisgyerekkorban – és azt is, hogy miért.
– Megmutatja, hogy élettapasztalatunk pszichológiai "terméke" – már az anyaméhen belül is! -, hogy a figyelmünk elterelhető, hogy gyakran "kikapcsolunk".
– A szülőknek segít megérteni, miért tikkelnek a figyelemzavaros gyerekek, a figyelemzavaros felnőtteknek pedig megmutatja, hogyan értelmezhetik érzelmeiket és saját viselkedésüket.
– Reménnyel tölti el az olvasót, hogy a figyelemzavar felnőttkorban is megváltoztatható.
– Programot ajánl, amely a gyermekekben és felnőttekben ezt a változást elősegítheti.

Dr. Máté Gábor 1944-ben született Budapesten. Családjával 1957-ben vándorolt ki Kanadába. Több mint húsz évig családorvosként dolgozott, hét évig volt a Vancouveri Kórház orvosi koordinátora, jelenleg ír és előadásokat tart szerte a világon. Célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a betegségek tágabb összefüggéseire.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szétszórt elmék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szétszórt elmék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  410
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  468 gr
  ISBN:
  9789633102077
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2235235 / 1089921
  Translator:


  TAGS:
  Online Szétszórt elmék ebook, könyvet Szétszórt elmék FB2, Download Szétszórt elmék PDF , Download Szétszórt elmék MOBI, Online Szétszórt elmék könyvet, ingyenes letöltések Szétszórt elmék IPhone, Online könyvet Szétszórt elmék PDF, ingyenes Szétszórt elmék DJVU, ingyenes letöltések Szétszórt elmék TXT, letöltések Szétszórt elmék RTF, Online Szétszórt elmék FB2 , e-könyvet Szétszórt elmék letöltések TXT, ingyenes Szétszórt elmék letöltések könyvet, e-könyvet Szétszórt elmék download MOBI, letöltések Szétszórt elmék IPad, olvas Szétszórt elmék MOBI, olvas Szétszórt elmék DOC, ingyenes Szétszórt elmék AWZ, Download e-könyvet Szétszórt elmék iPad , ingyenes Szétszórt elmék DJVU, Download Szétszórt elmék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szétszórt elmék DVD, olvas Szétszórt elmék TXT, Book Szétszórt elmék letöltések DJVU, Szétszórt elmék letöltések könyvet ingyenes, Szétszórt elmék letöltések könyvet pdf ingyenes, Szétszórt elmék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szétszórt elmék pdf ingyenes, Szétszórt elmék letöltések könyvet epub ingyenes, Szétszórt elmék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply