Szétszakítva

Tarren P. Attack - Szétszakítva

Minden család életében nagy esemény, ha gyermek születik, és még nagyobb a boldogság, ha egyszerre kettő. Ebben az amerikai családban azonban egy korrupt orvosnak és egy mindenen átgázoló politikusnak köszönhetően a megszülető ikerpár két tagját azonnal elszakítják egymástól. Egyiküket a saját szülei nevelik fel, a másik azonban a politikushoz kerül. Elvileg mindketten boldogok lehetnének, ám a sors úgy akarja, hogy életük megpróbáltatások sorozata legyen. Egyikükből ügyvéd lesz, a másik pedig beáll katonának, végigküzdi magát Vietnam poklán, majd az egyik elit egységhez kerül. Sokat tapasztalt felnőttként ismerik meg egymást, és végre mindketten igazolást találnak arra, hogy nem a képzeletük játszott velük, amikor sokszor úgy érezték: nincsenek egyedül.

Az ügyvéd fivér politikusi babérokra pályázik, de gátlástalan ellenfelei megpróbálják lebeszélni erről. Amikor nem hajlandó visszalépni, a feleségén és a gyermekén állnak bosszút. A férfi nem bírja elviselni az őt ért veszteséget, úgy dönt, a családja után megy. Előtte azonban még levelet ír fivérnek, amiben minden részletről beszámol neki. Az ex-kommandós visszatér; a bosszúja éppen olyan kemény és kegyetlen, akár az élet.

A Szétszakítva egyszerre szívfacsaró családregény, lélekbe markolóan tragikus sorsok hűségesen ábrázolt krónikája, durva katonaregény, a modern thrillerek képi világát felhasználó, akciódús történet.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szétszakítva ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szétszakítva ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  472
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  570 gr
  ISBN:
  9789639831094
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2217579 / 1073543  TAGS:
  Online Szétszakítva ebook, könyvet Szétszakítva FB2, Download Szétszakítva PDF , Download Szétszakítva MOBI, Online Szétszakítva könyvet, ingyenes letöltések Szétszakítva IPhone, Online könyvet Szétszakítva PDF, ingyenes Szétszakítva DJVU, ingyenes letöltések Szétszakítva TXT, letöltések Szétszakítva RTF, Online Szétszakítva FB2 , e-könyvet Szétszakítva letöltések TXT, ingyenes Szétszakítva letöltések könyvet, e-könyvet Szétszakítva download MOBI, letöltések Szétszakítva IPad, olvas Szétszakítva MOBI, olvas Szétszakítva DOC, ingyenes Szétszakítva AWZ, Download e-könyvet Szétszakítva iPad , ingyenes Szétszakítva DJVU, Download Szétszakítva e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szétszakítva DVD, olvas Szétszakítva TXT, Book Szétszakítva letöltések DJVU, Szétszakítva letöltések könyvet ingyenes, Szétszakítva letöltések könyvet pdf ingyenes, Szétszakítva pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szétszakítva pdf ingyenes, Szétszakítva letöltések könyvet epub ingyenes, Szétszakítva ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply