Szervátültetés

Perner Ferenc (Szerk.) - Petrányi Győző (Szerk.) - Szervátültetés

A modern szervátültetés építménye három pilléren nyugszik. Egyik az alapkutatás, ez biztosítja a fejlődést, az innovációt. Az orvostudomány egyik ágában sincs ilyen szoros kapcsolat a kutatás eredményei és a klinikai megvalósítás között. A másik alapkő a klinikai szervátültetés, amely egy új specialitás, gyors léptekkel fejlődik, széleskörű tudást igényel, a részletekbe menő általános transzplantációs ismereteken túl szervspecifikus résztudást és tapasztalatot is. A harmadik fontos fundamentum a szervátültetés teljes folyamatának etikai megalapozottsága. Új fogalmak és viszonyok jöttek létre, mint az altruisztikus adományozás, a humánus emberbaráti szeretet különleges megnyilvánulásai, a betegek feltétlen bizalma orvosaikban, a család és ez által a társadalom elfogadó magatartása mind a halottból történő, mind pedig az élő donációt illetően. A kötetben nagy hangsúlyt kap az agyhalál (elméleti alapja és diagnózisa, törvényi szabályozása), a potenciális donorok kezelése és a valós donorok megfelelő állapotának megtartása. Ezért ajánljuk minden altató és intenzíves orvosnak és szaknővérnek is. A koordinátoroknak is segítséget jelent. A könyvet haszonnal forgathatják azon specialisták, akik a szervátültetekkel nincsenek közvetlen kapcsolatban, de a különböző krónikus betegségek végstádiumába került betegeket kezelik, hisz ismerniük kell a különböző szervek átültetésének javallatait, lehetőségeit, eredményeit. Hasznos lehet az orvostanhallgatóknak, egészségügyi főiskolásoknak, hisz ma már a klinikum csaknem minden ágában kaphatnak transzplantációs vizsgakérdést. Nem elhanyagolható csoport még az orvoslátogatók csoportja, akik valamely gyógyszer révén kerülnek kapcsolatba a transzplantációval, és e könyv alapján megszerezhetik az alapinformációkat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szervátültetés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szervátültetés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  492
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9789632264165
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2682800 / 1158080
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Szervátültetés ebook, könyvet Szervátültetés FB2, Download Szervátültetés PDF , Download Szervátültetés MOBI, Online Szervátültetés könyvet, ingyenes letöltések Szervátültetés IPhone, Online könyvet Szervátültetés PDF, ingyenes Szervátültetés DJVU, ingyenes letöltések Szervátültetés TXT, letöltések Szervátültetés RTF, Online Szervátültetés FB2 , e-könyvet Szervátültetés letöltések TXT, ingyenes Szervátültetés letöltések könyvet, e-könyvet Szervátültetés download MOBI, letöltések Szervátültetés IPad, olvas Szervátültetés MOBI, olvas Szervátültetés DOC, ingyenes Szervátültetés AWZ, Download e-könyvet Szervátültetés iPad , ingyenes Szervátültetés DJVU, Download Szervátültetés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szervátültetés DVD, olvas Szervátültetés TXT, Book Szervátültetés letöltések DJVU, Szervátültetés letöltések könyvet ingyenes, Szervátültetés letöltések könyvet pdf ingyenes, Szervátültetés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szervátültetés pdf ingyenes, Szervátültetés letöltések könyvet epub ingyenes, Szervátültetés ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply