Szeretők

Bácskai Júlia - C. Molnár Emma - Mester Dóra - Popper Péter - Szeretők

Felmérések szerint a tartós kapcsolatban élő nők és férfiak közel 50 százalékának volt már szeretője. A házasságok fele válással végződik, amelynek leggyakoribb oka a külső kapcsolat. Vajon a pszichológia szerint milyen tényezők vezetnek a titkos harmadik felbukkanásához? Mitől függ, hogy a dilemma végül a társ vagy a szerető javára dől el, s hogy e választás kiállja-e az idő próbáját? Meddig érdemes várni a tétovázó partner döntésére, s melyik az a lélektani pillanat, amikor – akár érzelmeink ellenére is – lépni kell? Helyreállítható-e még a bizalom egy szerelmi háromszög felbomlása után? Megannyi kérdés, melyekre a válaszok sokszor életünk további irányát határozzák meg. Éppen ezért nagyon fontos, hogy képesek legyünk megtalálni a kimondatlan, talán mindhármunk számára rejtett motivációkat is. Ebben igyekeznek segíteni a Mesterkurzus legújabb kötetének szerzői.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szeretők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szeretők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  180
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  170 gr
  ISBN:
  9789639604889
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203907 / 1059144
  Series:


  TAGS:
  Online Szeretők ebook, könyvet Szeretők FB2, Download Szeretők PDF , Download Szeretők MOBI, Online Szeretők könyvet, ingyenes letöltések Szeretők IPhone, Online könyvet Szeretők PDF, ingyenes Szeretők DJVU, ingyenes letöltések Szeretők TXT, letöltések Szeretők RTF, Online Szeretők FB2 , e-könyvet Szeretők letöltések TXT, ingyenes Szeretők letöltések könyvet, e-könyvet Szeretők download MOBI, letöltések Szeretők IPad, olvas Szeretők MOBI, olvas Szeretők DOC, ingyenes Szeretők AWZ, Download e-könyvet Szeretők iPad , ingyenes Szeretők DJVU, Download Szeretők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szeretők DVD, olvas Szeretők TXT, Book Szeretők letöltések DJVU, Szeretők letöltések könyvet ingyenes, Szeretők letöltések könyvet pdf ingyenes, Szeretők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szeretők pdf ingyenes, Szeretők letöltések könyvet epub ingyenes, Szeretők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply