Szeretlek, Bangkok

Fejős Éva - Szeretlek, Bangkok

Rendhagyó útinapló egy egzotikus világról és a női lélekről

Akkor kezdtem ábrándozni a ,,szökésről", amikor gyerekkoromban beszereztem egy már akkor is ciki pálmafás-tengerpartos posztert a zsebpénzemből, és felragasztottam a gyerekszobám falára, nem zavartatva magam szüleim döbbent pillantásától. Attól kezdve a téli estéken odaképzeltem magam a kókuszpálma alá, ahol hőség van, és – bár akkor még nem jártam tengerparton – szinte hallottam a tenger zúgását, egészen elalvásig.
Elérkezett az idő, hogy beváltsam a magamnak tett ígéretet, és teljesüljön a gyerekkori álmom: néhány éve télen ,,megszöktem" kedvenc városomba, Bangkokba, és körbeutaztam Délkelet-Ázsiát.
Találkozásokról, naplementékről, ázsiai mesékről és elképesztő sorsokról, egzotikus nagyvárosi lüktetésről, lakatlan szigetekről és egy másfajta életszemléletről szól ez a könyv, amit egy thai pálma alatt kezdtem írni. Öt forró, napsütéses téli hónap alatt sokat tanultam, és szinte minden megváltozott bennem és körülöttem: a sors akaratából megtanultam elengedni, sorsfordító döntéseket hoztam, szembenéztem önmagammal, az újságíróval, a nővel, az emberrel, mint talán még soha azelőtt. Ez a könyv nem a képzelet szüleménye, de ahányszor beleolvasok, a képzeletemben újra utazom, újra ott vagyok azok között az emberek között, akiktől meg lehet tanulni ÉLNI. Csupa nagybetűvel.
Fejős Éva
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szeretlek, Bangkok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szeretlek, Bangkok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  278
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  298 gr
  ISBN:
  9786155469473
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2696570 / 1164404  TAGS:
  Online Szeretlek, Bangkok ebook, könyvet Szeretlek, Bangkok FB2, Download Szeretlek, Bangkok PDF , Download Szeretlek, Bangkok MOBI, Online Szeretlek, Bangkok könyvet, ingyenes letöltések Szeretlek, Bangkok IPhone, Online könyvet Szeretlek, Bangkok PDF, ingyenes Szeretlek, Bangkok DJVU, ingyenes letöltések Szeretlek, Bangkok TXT, letöltések Szeretlek, Bangkok RTF, Online Szeretlek, Bangkok FB2 , e-könyvet Szeretlek, Bangkok letöltések TXT, ingyenes Szeretlek, Bangkok letöltések könyvet, e-könyvet Szeretlek, Bangkok download MOBI, letöltések Szeretlek, Bangkok IPad, olvas Szeretlek, Bangkok MOBI, olvas Szeretlek, Bangkok DOC, ingyenes Szeretlek, Bangkok AWZ, Download e-könyvet Szeretlek, Bangkok iPad , ingyenes Szeretlek, Bangkok DJVU, Download Szeretlek, Bangkok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szeretlek, Bangkok DVD, olvas Szeretlek, Bangkok TXT, Book Szeretlek, Bangkok letöltések DJVU, Szeretlek, Bangkok letöltések könyvet ingyenes, Szeretlek, Bangkok letöltések könyvet pdf ingyenes, Szeretlek, Bangkok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szeretlek, Bangkok pdf ingyenes, Szeretlek, Bangkok letöltések könyvet epub ingyenes, Szeretlek, Bangkok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply