Szerencsés kutya leckék


A hírességek kutyatrénere, és a CBS Emmy-díjas Szerencsés kutya műsorának házigazdája megosztja képzési módszerét, amellyel bármilyen kutyából – az elkényeztetett fajtatiszta kölyöktől a menhelyi sokkot kapott kutyáig – csupán hét nap alatt példamutató társat farag.

Brandon McMillan a Szerencsés kutyában minden héten megment egy képzetlen, nem kívánt, ,,adoptálhatatlan" menhelyi kutyát. Napok leforgása alatt ezek az állatok csodálatos átalakuláson mennek keresztül, közben megtanulnak bízni benne, elsajátítják a hét általános parancsot, és túlteszik magukat a viselkedési problémáikon – végül pedig jól nevelt házi kedvencek és kiegyensúlyozott segítőkutyák válnak belőlük. Szívügyének tartott munkája végeztével minden kutyát elvisz a végleges családjához. Első könyvében Brandon McMillan megosztja azt a tudást, amit több ezer – mindenféle fajtájú és személyiségű – kutyával való munkája során szerzett, hogy az olvasó a saját háziállatából is jól nevelt szerencsés kutya váljon.
A Szerencsés kutya leckék kötete a kezdetektől tanítja a kutyatulajdonosoknak, hogyan alakítsák ki a bizalmat, és hogyan mérjék fel a kutya személyiségét. Majd útmutatót ad, játékos, pozitív és finom megközelítést a hét általános parancs – az ÜL, MARAD, FEKSZIK, GYERE, LE, LÁBHOZ és a NEM – tanításához.
Végül McMillan megoldásokat ad a gyakori viselkedési problémákra is, mint például a szobatisztaság hiánya, a szökdösés, a rágcsálás, az állandó ugatás és az élelemlopás.
Az egyes lépések könnyen követhetők, a tippek és trükkök kipróbáltak, így csodát tehetünk még a legneveletlenebb kutyával is.

Brandon McMillan profi állatkiképző és viselkedésszakértő, aki az egész életét azzal töltötte, hogy tanulmányozta és tanította az állatokat, a háziállatoktól kezdve egészen a vadállatokig.
Állatidomár családba született, és azzal viccelődik, hogy amióta az eszét tudja, állati ürüléket szedett a földről. Bár kivételes gyerekkora nem mindig volt csodás, olyan készségeket sajátított el, hogy már fiatal korában képzett tréner lett. E készségek segítették őt abban is, hogy még erősebben ragaszkodjon, és még empatikusabb legyen kis és nagy állatokkal egyaránt. McMillan egyedülálló módszereit nap mint nap használja mint Los Angeles-i filmes és tévés állatidomár. A filmes állatokkal elért eredményei miatt gyakran hívják hollywoodi hírességek, hogy elvadult kutyusaikból jól nevelt ebeket faragjon. Hosszú listáján szerepel Ellen DeGeneres, Rod Steward, James Caan, Wolfgang Puck, Don Cheadle, Snoop Dogg, Eddie Murphy, Ronda Rousey és még sokan mások.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szerencsés kutya leckék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerencsés kutya leckék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  638 gr
  ISBN:
  9789634064619
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700189 / 1166510
  Translator:


  TAGS:
  Online Szerencsés kutya leckék ebook, könyvet Szerencsés kutya leckék FB2, Download Szerencsés kutya leckék PDF , Download Szerencsés kutya leckék MOBI, Online Szerencsés kutya leckék könyvet, ingyenes letöltések Szerencsés kutya leckék IPhone, Online könyvet Szerencsés kutya leckék PDF, ingyenes Szerencsés kutya leckék DJVU, ingyenes letöltések Szerencsés kutya leckék TXT, letöltések Szerencsés kutya leckék RTF, Online Szerencsés kutya leckék FB2 , e-könyvet Szerencsés kutya leckék letöltések TXT, ingyenes Szerencsés kutya leckék letöltések könyvet, e-könyvet Szerencsés kutya leckék download MOBI, letöltések Szerencsés kutya leckék IPad, olvas Szerencsés kutya leckék MOBI, olvas Szerencsés kutya leckék DOC, ingyenes Szerencsés kutya leckék AWZ, Download e-könyvet Szerencsés kutya leckék iPad , ingyenes Szerencsés kutya leckék DJVU, Download Szerencsés kutya leckék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerencsés kutya leckék DVD, olvas Szerencsés kutya leckék TXT, Book Szerencsés kutya leckék letöltések DJVU, Szerencsés kutya leckék letöltések könyvet ingyenes, Szerencsés kutya leckék letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerencsés kutya leckék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerencsés kutya leckék pdf ingyenes, Szerencsés kutya leckék letöltések könyvet epub ingyenes, Szerencsés kutya leckék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply