Szerelmi asztrológia

Phyllis Vega - Szerelmi asztrológia

Eltűnődött-e már azon, hogy születésének időpontja miként befolyásolja szerelmi életét, személyiségjegyeit és ösztöneit? Miért van az, hogy a párkapcsolatokat illetően annyi szó esik a Mars és a Vénusz bolygók hatásáról?
Az asztrológia arra a feltevésre épül, hogy a születésünk időpontjában megfigyelhető csillagállás döntő befolyással van személyiségünkre és sorsunk alakulására. Szerelmi asztrológia című munkájában a csillagjóslás jeles képviselője, Phyllis Vega az asztrológia és a számmisztika több évezredes története során felhalmozott tudást és tapasztalatot alapul véve részletes ismertetőkkel szolgál az év egy adott napján született ember szerelmi életéről, nemi ösztöne természetéről és erotikával kapcsolatos attitűdjeiről. Útmutatói segítségével a lehető legtöbbet hozhatjuk ki partnerkapcsolatainkból.
A Szerelmi asztrológia révén kézzelfogható közelségbe került a jól működő párkapcsolat lehetősége!
E könyvben új információkat találhat saját és partnere érzelemvilágáról, erotikához fűződő viszonyáról és arról, hogy mi korbácsolja fel a leginkább nemi vágyukat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szerelmi asztrológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerelmi asztrológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  512
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9789637054587
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2196697 / 1049058
  Translator:


  TAGS:
  Online Szerelmi asztrológia ebook, könyvet Szerelmi asztrológia FB2, Download Szerelmi asztrológia PDF , Download Szerelmi asztrológia MOBI, Online Szerelmi asztrológia könyvet, ingyenes letöltések Szerelmi asztrológia IPhone, Online könyvet Szerelmi asztrológia PDF, ingyenes Szerelmi asztrológia DJVU, ingyenes letöltések Szerelmi asztrológia TXT, letöltések Szerelmi asztrológia RTF, Online Szerelmi asztrológia FB2 , e-könyvet Szerelmi asztrológia letöltések TXT, ingyenes Szerelmi asztrológia letöltések könyvet, e-könyvet Szerelmi asztrológia download MOBI, letöltések Szerelmi asztrológia IPad, olvas Szerelmi asztrológia MOBI, olvas Szerelmi asztrológia DOC, ingyenes Szerelmi asztrológia AWZ, Download e-könyvet Szerelmi asztrológia iPad , ingyenes Szerelmi asztrológia DJVU, Download Szerelmi asztrológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerelmi asztrológia DVD, olvas Szerelmi asztrológia TXT, Book Szerelmi asztrológia letöltések DJVU, Szerelmi asztrológia letöltések könyvet ingyenes, Szerelmi asztrológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerelmi asztrológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerelmi asztrológia pdf ingyenes, Szerelmi asztrológia letöltések könyvet epub ingyenes, Szerelmi asztrológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply